steam ets 2 dlc fiyatları düşermi

Reaksiyon skoru
3
ets 2 yi 30 tl ye almıştım indirimdeyken fakat dlc olayını bilmiyordum bu olay 2 yıl oldu ets 2 120 tl iken herhalde bilseydim şuan bütün dlcleri 60 liraya almıştım ama bilmiyordum. neyse 21 kasımda indirim olursa dlclerin fiyatı iyi mi? düşer kötümü? (dolar ikenmi alsam türk lirası ikenmi)

%75 indirim gelir USD olarak al.

knk yük dlc al bence veya map paket vardı 3 geçen indirimde 72.93 tl hepsi bide karadenizd dlc 81 tlydi düşermi bilmiyorum ama bence bi tık pahalı olur bence kaçırma 20 kasıma kadar alacaksan indirim gelirse tuning dlc alma bence modlarla iniyor renkli jant full kırmızı kabin ici fln.tuning dlc alam yani boyada gidip yük veya map dlc al alacaksan

knk yük dlc al bence veya map paket vardı 3 geçen indirimde 72.93 TL hepsi bide karadenizd dlc 81 tlydi düşermi bilmiyorum ama bence bi tık pahalı olur bence kaçırma 20 kasıma kadar alacaksan indirim gelirse tuning dlc alma bence modlarla iniyor renkli jant full kırmızı kabin ici fln.tuning dlc alam yani boyada gidip yük veya map dlc al alacaksan
tırsan almayı düşünüyorum

şey 20 kasımdan sonra mesela tr lirası var oyun alırken o anki kura göremi olucak yoksa illa doalr mı?
USD bazında olacak işte, bizdeki kura göre para çıkacak cebimizden. USD olarak aynı kalır. TL olarak değişir.

tırsan almayı düşünüyorum
belki olur da bende krone var çift dorse var bence korne al ha bi dorse alınır oda krone fln tırsan bilmiyorum çift dorse fln vamrı bizim tr tırlara modifiye fln öyle dorse fln yok yurtdışındaki gibi bence krone ve ya sharzmülher al

USD bazında olacak işte, bizdeki kura göre para çıkacak cebimizden. USD olarak aynı kalır. TL olarak değişir.
teşekkürler knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

belki olur da bende krone var çift dorse var bence korne al ha bi dorse alınır oda krone fln tırsan bilmiyorum çift dorse fln vamrı bizim tr tırlara modifiye fln öyle dorse fln yok yurtdışındaki gibi bence krone ve ya sharzmülher al
benim o dlcleri internetten indiriyom dlcsiz dosyaları kaydediyom tabi oyuna girip 5 6 tane tır modifiye edip kaydediyom bide dorse alıyom tabiiki sonra ana dosyalrı atıyom beleşe alıyom onları

teşekkürler knk

benim o dlcleri internetten indiriyom dlcsiz dosyaları kaydediyom tabi oyuna girip 5 6 tane tır modifiye edip kaydediyom bide dorse alıyom tabiiki sonra ana dosyalrı atıyom beleşe alıyom onları
gitmiyor onlinede oynuyom bişey olmuyor

ama ben kirkenesi açmak iztiyom o yüzden alamam lazım mapi

iberia dlc mi
oydu

girdiğin online bağlı dlc olmayan online gir

odadan odaya dğeişiyo diye biliom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular