Steam Fi̇fa 22 Cs Key Nerede

kaankync_

80+
Reaksiyon skoru
17
Allah aşkına biri yardım etsin dün akşam fifa 22 aldım indirme girmişti ve yüklemeye koydum indi sabah oyunu açmaya çalışıyorum origine atıyor cd key istiyor cd key in e postada olacağını söylüyor e postada herhangi bir cd key yok ne yapacağımı şaşırdım yardım ederseniz çok sevinirim....

Aldığın yere mail at

Allah aşkına biri yardım etsin dün akşam fifa 22 aldım indirme girmişti ve yüklemeye koydum indi sabah oyunu açmaya çalışıyorum origine atıyor cd key istiyor cd key in e postada olacağını söylüyor e postada herhangi bir cd key yok ne yapacağımı şaşırdım yardım ederseniz çok sevinirim....
Kütüphaneye gir oyuna sağ tıkla CD Anahtarı yazacaktır o gelecek zamanlarda silniyor bende de Far Cry 3'te olmuştu drive'a filan at

Oyunun üzerine gelerek ''Yönet'' kısmına bastığın da karşına çıkması gerekiyor diye biliyorum.

Geri