valla evde değildim düzelir dedim düzelmemiş görev yöneticisinden kapat aç yaptım pc resledim modem reset attım ama hala olmadı sil yükle yapmak istemiyorum oyunlar siliniyormuş birde bir 3 hesap var kardeşimle beraber guardlu uğraşasım gelmiyor12 saat nasil sabrettin onabi gorev yoneticisinden kapat tekrar aç olmadı makineyi restartla. Çözülmezse steam i silip bastan kur
hayır herhangi bir hile kullanmadım tarayıcı üzerinden hesabıma giriş yapabiliyorumoyunlarda hile kullandınız mı?
yükleme programını yeniden indirsem olur değil miSteam'i kaldırmadan yükleme programını çalıştırın.Onarma seçeneği çıkarsa onarma yapın.
yeniden yükledim fakat direk yüklemeye yönlendiriyoerSteam'i kaldırmadan yükleme programını çalıştırın.Onarma seçeneği çıkarsa onarma yapın.
İndirmek için kullanılan .exe'yi aç, programı onar & repair gibi şeyler çıkarsa ona tıkla. Yoksa bir daha kurma, kapat o .exe'yi.yükleme programını yeniden indirsem olur değil mi
Bende de yüklü steam kurulum programını çalıştırdım ama bende onarma çıkmadı ama sanırım steam üzerine steam kursanız oyunlarınız varsayılan klasöre kuruluysa kütüphane de gözükür diye biliyorum.yükleme programını yeniden indirsem olur değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeniden yükledim fakat direk yüklemeye yönlendiriyoer
.exe gibi bir şey yok dosyalarda sol üstden de arattım ama bulamadımİndirmek için kullanılan .exe'yi aç, programı onar & repair gibi şeyler çıkarsa ona tıkla. Yoksa bir daha kurma, kapat o .exe'yi.
yarın iş dönüşüne kadar düzelmezse son çare olarak yaparımBende de yüklü steam kurulum programını çalıştırdım ama bende onarma çıkmadı ama sanırım steam üzerine steam kursanız oyunlarınız varsayılan klasöre kuruluysa kütüphane de gözükür diye biliyorum.
exe dediği kurulum programından bahsediyor kurma kapat diye..exe gibi bir şey yok dosyalarda sol üstden de arattım ama bulamadım
yarın iş dönüşüne kadar düzelmezse son çare olarak yaparım
he sizin bana söylediğiniz mi doğru anladım dimiexe dediği kurulum programından bahsediyor kurma kapat diye.
Düzelmeyecek. Bug'a girmiş. Görev Yöneticisini açıp, steam ile alakalı olan her şeyi kapatman lazım. Sonra yeniden tıkla, açmaya çalış. Açılacak..exe gibi bir şey yok dosyalarda sol üstden de arattım ama bulamadım
yarın iş dönüşüne kadar düzelmezse son çare olarak yaparım