S salihuysal 80+ Bronze Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 746 Reaksiyon skoru 201 30 Ocak 2023 #1 1 satış listelemesi bekletmede Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında daha fazla bilgi edinintelefon değiştirdim, yeni telefonla steama giriş yaptım qr kodu da okuttum ancak böyle bir yazı alıyorum itemlerimi satışa çıkardığım için nasıl çözeceğim bilen var mı ?
1 satış listelemesi bekletmede Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında daha fazla bilgi edinintelefon değiştirdim, yeni telefonla steama giriş yaptım qr kodu da okuttum ancak böyle bir yazı alıyorum itemlerimi satışa çıkardığım için nasıl çözeceğim bilen var mı ?
M-Q^GÖKTÜRK 80+ Platinum Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 18,223 Reaksiyon skoru 11,191 30 Ocak 2023 #2 steam guard aktif etmedinizmi hocam
S salihuysal 80+ Bronze Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 746 Reaksiyon skoru 201 30 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 steam guard mobil kimlik doğrulayıcı tarafından korunuyor diyor M-Q^GÖKTÜRK yazmış: steam guard aktif etmedinizmi hocam Devamı için tıklayın...
steam guard mobil kimlik doğrulayıcı tarafından korunuyor diyor M-Q^GÖKTÜRK yazmış: steam guard aktif etmedinizmi hocam Devamı için tıklayın...
M-Q^GÖKTÜRK 80+ Platinum Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 18,223 Reaksiyon skoru 11,191 30 Ocak 2023 #4 salihuysal yazmış: steam guard mobil kimlik doğrulayıcı tarafından korunuyor diyor Devamı için tıklayın... o zaman bilemiyorum hocam
salihuysal yazmış: steam guard mobil kimlik doğrulayıcı tarafından korunuyor diyor Devamı için tıklayın... o zaman bilemiyorum hocam