Steam güven faktörü için yorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
41
Dostlar selam cs2 oynuyorum son 1 haftadır güven faktörüm kırmızı oldu ve her maç hile gelmeye başladı. Biraz araştırdım yorum ve beğeniler bu konuda iyi yönde etki edebiliyormuş. Herhangi bir hile kullanmadım hesabım 10 senelik ve envanterimde dolu bakabilirsiniz. Sizden ricam iyi ya da kötü fark etmeksizin yorum atmanız. Varsa benzer durumu yaşayan hesabınızı yazın yardımlaşalım.

Steam

Son düzenleme:
Dostlar selam cs2 oynuyorum son 1 haftadır güven faktörüm kırmızı oldu ve her maç hile gelmeye başladı. Biraz araştırdım yorum ve beğeniler bu konuda iyi yönde etki edebiliyormuş. Herhangi bir hile kullanmadım hesabım 10 senelik ve envanterimde dolu bakabilirsiniz. Sizden ricam iyi ya da kötü fark etmeksizin yorum atmanız. Varsa benzer durumu yaşayan hesabınızı yazın yardımlaşalım.

Arkadaşın hesabında güven faktörü düşüktü. Ztn onla maç girerken uyarı veriyordu. İstisnasiz her maç hile geliyordu . Hem bizde hem rakipte hile vs oluyordu. Saçma sapan işler

İnternetteki sitelerden steam yorumu ve CS2 övgüsü satın alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca envanterinizi bıçak+ eldivene çevirmenizi tavsiye ederim oynayış açısından daha iyi olur.

Durduk yere güven faktörünün düşecek hali yok. Oyunu düzgün oynamıyorsan gelip milletten yorum gibi güven faktörüne etkisinin olup olmadığı sorgulanacak şeylerle başkalarının düzgün oynama hakkını elinden alma. Profilin ve maç istatistiklerin bir gram güven vermiyor.

Benimde güven faktörüm zayıf.Arkadaşlarla maç aratırken hata veriyordu benim adım yazıyor ,fakat o hatayı ben göremiyordum.Report yemene göre değişiyor o.
yorum ile alakalı olduğunu düşünmüyorum

Uygunsuz davranış
Durduk yere güven faktörünün düşecek hali yok. Oyunu düzgün oynamıyorsan gelip milletten yorum gibi güven faktörüne etkisinin olup olmadığı sorgulanacak şeylerle başkalarının düzgün oynama hakkını elinden alma. Profilin ve maç istatistiklerin bir gram güven vermiyor.
Şu şekil boş bir çar olmayı çok isterdim ya. Ulan millet denemiş düzelme görmüş ki youtube ve farklı forumlarda önermiş insan olandan rica ettik yap ya da yapma ne boş boş konuşuyon. sgt

1759252526636.webp
1759252539609.webp

Hile açıp yorum dilenme.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri