conveyor belt overlord
80+ Silver
İndirimler 21 de bitiyor o yüzden acil diyorum şu hatayı alıyorum desteğe yazmak son çare 2 saatim var çünkü
Yaptım.fotoğrafın boyutunu ellemesen keşke hata okunmuyor
Deniyorum.Hesap detayları
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
En üstte çıkan bekleyen satın alım diye bir şey varsa onu iptal et.
Alıntıyı görüntüle
Nasıl iptal edebilirim üstüne tıkalyınca desteğe atıyorHesap detayları
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir şey çıkmıyor mu?Deniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl iptal edebilirim üstüne tıkalyınca desteğe atıyor
Bu her zaman işe yaramıyor fakat umarım arkadaşta işe yarar.Hesap detayları
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayır
Başka kartla deneme şansın var mı ayrıca sürekli arka arkaya yaptıysan steam desteğe yazman zorunlu olabilir.Hayır
Başka kartla deneyemem mecbur desteğe yazıyorumBaşka kartla deneme şansın var mı ayrıca sürekli arka arkaya yaptıysan steam desteğe yazman zorunlu olabilir.
Sanırım indirimli alıyorsun geri dönüş çok geç gelebilir internetten detaylı araştırmanı öneririm arka planda sen yine yaz tabi ama belki internette bire bir aynı sorunun çözümüne denk gelirsin.Başka kartla deneyemem mecbur desteğe yazıyorum
Nalet olası steamin saçma bir kuralı daha cüzdandaki para ile sadece cüzdanın olduğu hesaba bişiler alabiliyormuşsun :/Sanırım indirimli alıyorsun geri dönüş çok geç gelebilir internetten detaylı araştırmanı öneririm arka planda sen yine yaz tabi ama belki internette bire bir aynı sorunun çözümüne denk gelirsin.
hahahaha garipmiş gerçekten.Nalet olası steamin saçma bir kuralı daha cüzdandaki para ile sadece cüzdanın olduğu hesaba bişiler alabiliyormuşsun :/