Neler Yeni

Steam Hediye Edilen Oyundan Kart Düşer mi?

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Enes
Aylardır Iddle Master kullanıcısıyım bana mı söylüyorsun? :D 2 Saat geçmeden kart düşmez
1624785885522.png

sen aylardır kullanıyorsan bende uzun süredir kullanıyorum lütfen bilip bilmeden yazmayın hediye atıp düşürebiliyosun iade edicem birazdanda oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

1624785885522.png

sen aylardır kullanıyorsan bende uzun süredir kullanıyorum lütfen bilip bilmeden yazmayın hediye atıp düşürebiliyosun iade edicem birazdanda oyunu(her oyunda olmuyor)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle
sen aylardır kullanıyorsan bende uzun süredir kullanıyorum lütfen bilip bilmeden yazmayın hediye atıp düşürebiliyosun iade edicem birazdanda oyunu
1 Sene önce falan düşürmüşsen olabilir, steamin 2 saat kuralını yakın zamanda getirdi. Şimdi bir oyun alın 2 saat önce düşüyormu bakın bakalım

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Kardeşimin hesabına zup serisi gönderip, o oyunlardan kart düşürüp satıp geri kendime oyun hediye etmeyi planlıyorum mümkünmüdür :D
Düser arkadaşımın doğum gününde hediye ettiği oyunlar sayesinde dirt rally ve undertale aldım

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Enes
1 Sene önce falan düşürmüşsen olabilir, steamin 2 saat kuralını yakın zamanda getirdi. Şimdi bir oyun alın 2 saat önce düşüyormu bakın bakalım
hocam bunları 1 saat önce yaptım zaten şuan hala devam eden oyunlar var
1624786223733.png
dün yapmışım :D

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İade etmeme gerek yok, 1,05 TL'ye aldığım oyundan 3 TL kart düşürüyorum kar ediyorum zaten iade edilmiyor en az 2 saat geçmesi lazım kart düşürmek için

2 Saati geçersen iade edemezsin hocam, 2 saat geçmeden kart düşmediğine göre iade etmenin imkanı yok.
Hocam hangi oyun? Ben de alayım.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Düşer.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
hayır ediliyor
bu yoruma kim yanlış bilgi vermek diye raport etti bilmiyorum ama kendisini uyarayım zup oyunları 2 saat geçse dahi iade edilebiliyor kendim bizzat 4 tane zup oyununu 2.5 saat 3 saat geçtiğinde iade ettim kanıt istiyor ise steam profilimi de atabilirim.

@baid @LegendaryS

resim_2021-06-27_131002.png
zcxczxc.PNG

@Vesemir @Mehmet Yılmaz sayın mod'um haksız bir ceza puanı almışım müdahale edilebilir mi ?

Son düzenleme:
  • Kızgın
Reaksiyonlar: baid

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
İade etmeme gerek yok, 1,05 TL'ye aldığım oyundan 3 TL kart düşürüyorum kar ediyorum zaten iade edilmiyor en az 2 saat geçmesi lazım kart düşürmek için

2 Saati geçersen iade edemezsin hocam, 2 saat geçmeden kart düşmediğine göre iade etmenin imkanı yok.
ediyorsun iade az önce yazdığım yoruma dikkatlice bak.

Nasıl ediliyor? Yanlış bilgilendirme yapmayın. 2-2,5 saati geçen oyunları iade edemezsiniz.
yukarıdaki fotoğraflı yorumumu iyice incele. Ve birini ''yanlış bilgilendirme'' diye raporlamadan önce kendin doğrusunu bil.

Son düzenleme:
  • Kızgın
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
ediyorsun iade az önce yazdığım yoruma dikkatlice bak.

yukarıdaki fotoğraflı yorumumu iyice incele. Ve birini ''yanlış bilgilendirme'' diye raporlamadan önce kendin doğrusunu bil.
jhgjhg.PNG

3-4 saat ile 2.5 saat sana göre aynı şey mi?

Top Bottom