Neler Yeni

Steam hesabı satmak yasal mıdır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,562
Makul ücretlerle Steam hesabı kiralamak yasal mıdır?
Yani 10 liraya GoW almak falan..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence yasal. Yani adam Steam'in özelliğini kullanarak düşük bir ücret karşılığında satıyor.
Bir de korsan indirmekten daha iyi olduğunu düşünüyorum . Ne diyorsunuz?

Yasalmı değilmi bilmiyorum ama çalıntı bir hesap ise sen sorumlu tutulmazsın ücretini ödemişsin ve karşılığında vaad edilen ürünü almışsın o yüzden seni bağlayan bir durum olmaz.
Steam hesap paylaşım politikaısnı okuman daha iyi olur

Steam hesabını satın alıp hesap vac vs yerse steam a itirazda bulunamazsın hesabım neden vac yedi diye.
Kendi kişisel görüşüm bunu yapmaman zaten o hesabı aynı anda 100kişiye satıyorlar, 10tl ye sence gow olurmu :D

10tl ye sence gow olurmu :D
Normalde tercih etmem aslında. Bu ilk satın alımım oldu o da arkadaşımın yönlendirmesiyle. Gözümün önünde aldı indirdi ve oynadı.

Daha sonrasında aldığım yerin 270 başarılı işlemi olup sistem onaylı satıcı. Puanı yeşil idi. Yorumlarına baktım. Süper falan diyorlardı.

Normalde tercih etmem aslında. Bu ilk satın alımım oldu o da arkadaşımın yönlendirmesiyle. Gözümün önünde aldı indirdi ve oynadı.

Daha sonrasında aldığım yerin 270 başarılı işlemi olup sistem onaylı satıcı. Puanı yeşil idi. Yorumlarına baktım. Süper falan diyorlardı.
Aslında hikayeli oyun oynamak için mantıklı hesaba aynı anda 4 5 kişi girse de sıkıntı çıkmaz ama bazı online oyunlarda aynı karakteri 4 5 kişi aynı anda kontrol ettiğini gördüm efsane bi olaydı :D
10tl gow için makul gözüktü böyle düşününce(y)

yeni çıkan spiderman,uncharted gibi oyunları ben de steam hesap alarak oynuyorum. Çoğu satıcı kendi alıyor zaten oyunu çalıntı hesaplar olmuyor.

Genelde aile hesabı şeklinde açılıyor çalıntı hesap degil offline oyunları alıp oynayabilirsin deli deli para vermeye gerek yok tanesi 300-700 tl arası 15-20 oyunu 65 TL'ye almıstım hala oynuyorum

Geri