Direk desteğe yaz hocam. Durumu anlat.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Birisi bir şekilde almış bütün envanteri boşaltmış acilen ne yapmalıyım :/
desteğe nasıl ulaşabilirimDirek desteğe yaz hocam. Durumu anlat.
şifremi kırmış olması mümkünatsız büyük harf var özel karakter var 12 tane de sayı var + mobil doğrulama varYapacak bişeyin yok maalesef.
Hesabında bir şey olsa derim uğraşmışta, otomatik yapılmış. Stemden gelen bir linke fln basmış olabilirsin.desteğe nasıl ulaşabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
şifremi kırmış olması mümkünatsız büyük harf var özel karakter var 12 tane de sayı var + mobil doğrulama var
hiçbir şey yapmadımHesabında bir şey olsa derim uğraşmışta, otomatik yapılmış. Stemden gelen bir linke fln basmış olabilirsin.
iyi de giden gitmiş de bari devamı gelmesin nasıl önlerimÖnceden de bu durumu yaşayanların olduğunu görmüştüm maalesef yapacak bişey yok geçmiş olsun.Desteğe yazsan bile bişey değişmez ama sen yinede yaz.
Steam desteğe yaz, mail de at. Hesap şifrelerini tekrar değiştir. Birde Steam de ayarlarda eklentiler var yani izin verdiğin arkadan çalışan eklentiler var izin verilen. Onlara göz at. Gerisine birisi bir şey yapabileceğine zannetmiyorum.Alıntıyı görüntüle
hiçbir şey yapmadım
iyi de giden gitmiş de bari devamı gelmesin nasıl önlerim
Şifreni değiştir başka yapabileceğin bişey yok benim bildiğim.Her linkede tıklama.Alıntıyı görüntüle
hiçbir şey yapmadım
iyi de giden gitmiş de bari devamı gelmesin nasıl önlerim
Virüs yemişsin bir anda yapmış güvenli olmayan sitelere girdiysen sebebi bu olabilir.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Birisi bir şekilde almış bütün envanteri boşaltmış acilen ne yapmalıyım :/
hiçbir linke tıklamadımdan ne anlıyorsun acaba