Ya Allah aşkına dalga mı geçiyorsun. Bende yaşadım böyle olay bana geri döndüler. İnsanı niye paniğe sokuyorsun.ya kardeşim kusura bakmada senin hatan bedava skin kimse verrmez her şeye inanırsanız böyle olur geri falanda alamazsın steam destekten medet umma gg oldu hesabın git yeni hesap aç
benimm arkadaşa dönmediler 1 ay oldu bilmiyorumYa Allah aşkına dalga mı geçiyorsun. Bende yaşadım böyle olay bana geri döndüler. İnsanı niye paniğe sokuyorsun.
Demek ki doğru başvuramamış ben napim. Biz burada her şeyi deniyoruz. En geç 3 güne dönerler büyük ihtimal.benimm arkadaşa dönmediler 1 ay oldu bilmiyorum
knk 3 gün çok iyimser bir rakamDemek ki doğru başvuramamış ben napim. Biz burada her şeyi deniyoruz. En geç 3 güne dönerler büyük ihtimal.
Yo bende 3 günde verdiler.knk 3 gün çok iyimser bir rakam
Sağolsteam destek sistemini kullanarak hesabım çalındı de durumu anlat kart bilgisi vs isteyecek güvenlik açısından bilgileri doğru girdiğinden emin ol geri alırsın 2 3 gün içinde
steam destek sistemini kullanarak hesabım çalındı de durumu anlat kart bilgisi vs isteyecek güvenlik açısından bilgileri doğru girdiğinden emin ol geri alırsın 2 3 gün içinde
Yo bende 3 günde verdiler.
beyler bilin ne oldu aldım hesabı :dddddknk 3 gün çok iyimser bir rakam
1 gündeknk 3 gün çok iyimser bir rakam