Neler Yeni

steam hesabım çalındı

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

ygtcntpl

80+ Bronze
cs de çok item yoktu ucuzdu bide ama çok oyunum var steam guard kullanmadım ininalım kayıtlı olabilir ama alışveriş geçmişinden bulabilirler zaten diye düşünüyorum alabilirmiyim rahatça
Dostum böyle şeylerde ilk olarak steam desteğe hesabın hakkında elinde kanıt olabilecek ne varsa atıyorsun, 1-2 kanıt varsa muhtemelen geri alırsın hesabını ama oyalanmaman lazım.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

ElectriX

80+ Silver
Dostum o link üzerinden hesabını kilitleyebildin mi?

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

ElectriX

80+ Silver
Kitledim bı kod verdi o da var
Sanırım kitlenince bir şey yapılamıyor. Rahat ol. Öledebilirdin meseal para geçicidir. (En kötü durum) Bence hiçbir şey olmıcak. Benim hesapta bir şey olmadı. Sadece adım değişmişti.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Sanırım kitlenince bir şey yapılamıyor. Rahat ol. Öledebilirdin meseal para geçicidir. (En kötü durum) Bence hiçbir şey olmıcak.
Knk o değilde Allah'tan kartta 1 lira var sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Anıl neyi komik

Mehmet Anıl

80+ Silver

Bu geldi
ya kardeşim kusura bakmada senin hatan bedava skin kimse verrmez her şeye inanırsanız böyle olur geri falanda alamazsın steam destekten medet umma gg oldu hesabın git yeni hesap aç

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
ya kardeşim kusura bakmada senin hatan bedava skin kimse verrmez her şeye inanırsanız böyle olur geri falanda alamazsın steam destekten medet umma gg oldu hesabın git yeni hesap aç
Ne diyon ya

Nası alamiycam kitledim hesabı şimdiden oho adamlar da kullanamayacak ben hesabın mailini şifresini değiştirip guard aktif edicem daha

Mehmet Anıl

80+ Silver
Ne diyon ya

Nası alamiycam kitledim hesabı şimdiden oho adamlar da kullanamayacak ben hesabın mailini şifresini değiştirip guard aktif edicem daha
valla onu bunu bilmem bizimm bir mal arkadaş bedava skin alıcam diyip kaptırdı hesabı steam desteğe yazdı geri dönmediler gitit adamın hesap

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,102