Kendimden biliyorum 7 GÜN PAZAR 15 GÜN TRADE BANI ATIYOR BİLMEDİĞİNİZ KONU HAKKINDA YORUM YAPMAYIN.oyle birsey yok
Dostum böyle şeylerde ilk olarak steam desteğe hesabın hakkında elinde kanıt olabilecek ne varsa atıyorsun, 1-2 kanıt varsa muhtemelen geri alırsın hesabını ama oyalanmaman lazım.cs de çok item yoktu ucuzdu bide ama çok oyunum var steam guard kullanmadım ininalım kayıtlı olabilir ama alışveriş geçmişinden bulabilirler zaten diye düşünüyorum alabilirmiyim rahatça
HaydaVacı yer bir tanıdığımında hesabı çalındı PUBG'de ban yemiş hileden hesap.
Attım zatenDostum böyle şeylerde ilk olarak steam desteğe hesabın hakkında elinde kanıt olabilecek ne varsa atıyorsun, 1-2 kanıt varsa muhtemelen geri alırsın hesabını ama oyalanmaman lazım.
Sanırım kitlenince bir şey yapılamıyor. Rahat ol. Öledebilirdin meseal para geçicidir. (En kötü durum) Bence hiçbir şey olmıcak. Benim hesapta bir şey olmadı. Sadece adım değişmişti.Kitledim bı kod verdi o da var
Knk o değilde Allah'tan kartta 1 lira var sadeceSanırım kitlenince bir şey yapılamıyor. Rahat ol. Öledebilirdin meseal para geçicidir. (En kötü durum) Bence hiçbir şey olmıcak.
ya kardeşim kusura bakmada senin hatan bedava skin kimse verrmez her şeye inanırsanız böyle olur geri falanda alamazsın steam destekten medet umma gg oldu hesabın git yeni hesap açMesaj otomatik birleştirildi:
Bu geldi
Ne diyon yaya kardeşim kusura bakmada senin hatan bedava skin kimse verrmez her şeye inanırsanız böyle olur geri falanda alamazsın steam destekten medet umma gg oldu hesabın git yeni hesap aç
Nası alamiycam kitledim hesabı şimdiden oho adamlar da kullanamayacak ben hesabın mailini şifresini değiştirip guard aktif edicem dahaya kardeşim kusura bakmada senin hatan bedava skin kimse verrmez her şeye inanırsanız böyle olur geri falanda alamazsın steam destekten medet umma gg oldu hesabın git yeni hesap aç
valla onu bunu bilmem bizimm bir mal arkadaş bedava skin alıcam diyip kaptırdı hesabı steam desteğe yazdı geri dönmediler gitit adamın hesapNe diyon ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nası alamiycam kitledim hesabı şimdiden oho adamlar da kullanamayacak ben hesabın mailini şifresini değiştirip guard aktif edicem daha