Destek e yazabilirsin biz napalim.Hesabım çalınmış gmail ve telefon numaramı değiştirmiş nasıl geri alabilirim. Elimde bu resim var sadece bu işlemi ben yapmadım nasıl oluyor
Steam desteğe yaz hemen. Aldığın oyun varsa da faturalarını at desteğe.Hesabım çalınmış gmail ve telefon numaramı değiştirmiş nasıl geri alabilirim. Elimde bu resim var sadece bu işlemi ben yapmadım nasıl oluyor
yaptım hesap kitlendi ama giremşyorumOrda yazan geri alma bağlantısına tıkla ve gereken şeyleri yap.
Tahmin ediyim dün biri trade linki attı ve ona tıkladınHesabım çalınmış gmail ve telefon numaramı değiştirmiş nasıl geri alabilirim. Elimde bu resim var sadece bu işlemi ben yapmadım nasıl oluyor
Tahmin ediyim dün biri
öyle bir şey yapmadımTahmin ediyim dün biri trade linki attı ve ona tıkladınSakın Tıklamayın fake link
Steam desteğe giriyorum hesabı bul diyorhesap kitlendiyse sorun etme, hesabı açtığın mail elindeyse ve hesap üzerinden satın alım, oyun alımı cüzdan ekleme, pazar işlemi vesaire yaptıkların mailine gelir, steam desteğe tüm faturalarını ve kart bilgilerini at hallederler
öyle bir şey yapmadım