Steam hesabım çalındı !!!!!

Nohco01

80+
Reaksiyon skoru
0
Hesabım çalınmış gmail ve telefon numaramı değiştirmiş nasıl geri alabilirim. Elimde bu resim var sadece bu işlemi ben yapmadım nasıl oluyor

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    59.5 KB · Hit: 105
Hesabım çalınmış gmail ve telefon numaramı değiştirmiş nasıl geri alabilirim. Elimde bu resim var sadece bu işlemi ben yapmadım nasıl oluyor
Destek e yazabilirsin biz napalim.

Orda yazan geri alma bağlantısına tıkla ve gereken şeyleri yap.

Desteğe yaz veya ordaki linke tıkla zaten seni yönlendirecekler. Ekran daki yazıları okuyup takip ederek destek başvurusu yapabilirsin.

Tahmin ediyim dün biri trade linki attı ve ona tıkladın
Sakın Tıklamayın fake link

E posta, numara vb değiştiyse artık alabileceğinizi sanmıyorum.

hesap kitlendiyse sorun etme, hesabı açtığın mail elindeyse ve hesap üzerinden satın alım, oyun alımı cüzdan ekleme, pazar işlemi vesaire yaptıkların mailine gelir, steam desteğe tüm faturalarını ve kart bilgilerini at hallederler

hesap kitlendiyse sorun etme, hesabı açtığın mail elindeyse ve hesap üzerinden satın alım, oyun alımı cüzdan ekleme, pazar işlemi vesaire yaptıkların mailine gelir, steam desteğe tüm faturalarını ve kart bilgilerini at hallederler
Steam desteğe giriyorum hesabı bul diyor

Geri