mail hesabım dahil şifreme kadar değiştirilmiş steam desteğe yazdım kartımın son 4 hanesini belirterek ve birtakım ss ler vererek. Geri dönüş sağlarlar mı ve hesabımı verebilirler mi? Tekrar belirtiyorum mail adresi de değişmiş.
Verirler eğer kartı biliyorsanmail hesabım dahil şifreme kadar değiştirilmiş steam desteğe yazdım kartımın son 4 hanesini belirterek ve birtakım ss ler vererek. Geri dönüş sağlarlar mı ve hesabımı verebilirler mi? Tekrar belirtiyorum mail adresi de değişmiş.
eğer dorğu bilgileri yazdıysan evetmail hesabım dahil şifreme kadar değiştirilmiş steam desteğe yazdım kartımın son 4 hanesini belirterek ve birtakım ss ler vererek. Geri dönüş sağlarlar mı ve hesabımı verebilirler mi? Tekrar belirtiyorum mail adresi de değişmiş.
vardı arkadaş mailime de girmiş ve kodu almışsteam guard yok muydu?
umarım alırımBenzer durum arkadaşlarımın başına gelmişti gerekli bilgileri verdikten sonra 1-2 gün içerisinde hesaplarını geri aldılar. Endişelenme.
aldınmıvardı arkadaş mailime de girmiş ve kodu almış
Mesaj otomatik birleştirildi:
umarım alırım
Müşteri hizmetleri hesabını kurtarmanda yardımcı olurlar.mail hesabım dahil şifreme kadar değiştirilmiş steam desteğe yazdım kartımın son 4 hanesini belirterek ve birtakım ss ler vererek. Geri dönüş sağlarlar mı ve hesabımı verebilirler mi? Tekrar belirtiyorum mail adresi de değişmiş.
nasıl alıcam benimkide çalındıMüşteri hizmetleri hesabını kurtarmanda yardımcı olurlar.
Desteğe yaz sana yardımcı olurlar. Gerekli bilgileri isterler hesabını böylelikle kurtarırsın.nasıl alıcam benimkide çalındı
yazdım 7 kere denedim bir sürü e posta açtım ama hala dönmüyolarDesteğe yaz sana yardımcı olurlar. Gerekli bilgileri isterler hesabını böylelikle kurtarırsın.
Steam bakmıyor mu ya. O kadar oyun satıyorlar destek ekibi mi yok.yazdım 7 kere denedim bir sürü e posta açtım ama hala dönmüyolar
destek ekibi var ama dönüş yapmıyolarSteam bakmıyor mu ya. O kadar oyun satıyorlar destek ekibi mi yok.![]()