Aslında tam dediğin gibi fake site üzerinden tokenini alıp onunla hesabına giriş yapıyor, 2 dakika da API key koyuyor ve senin ruhun bile duymuyor.hocam bu video yu daha incelemedim ve üstün körü bir anlatım yapıcam kusuruma bakmayın ancak sizin url denetiminizi yapan bir anti virüsünüz yoksa kesinlikle ama kesinlikle aşırı dikkatli olumnması gerekiyor ayriyetten keylogger geride kaldı kullananlar varmı var ancak öyle bir dönemdeyiz ki public ağlar ve kullandığınız uygulamalar daha önemli hale geldi şifrenizi gidip 26 haneli koysanız bile adam sizin tokeninizi alıp çözdüğü zaman 42 saat içerisinde hesaplarınıza giriş yapabilir yanlışım olabilir kusuruma bakmayın.
bilip bilmeden saçma sapan konuşmayın hepsini nakit bynogamedan aldım fakat farklı bi siteye hesabımı giriş yaptığımı hatırlamıyorum muhtemelen girrmişim ki olmuşkral eray sponsorlugundaki siteye steam ile baglanarak katladım katla katla
çok gereksiz bir eylem neden zahmet etmişler o kadar şey varken neyse 11 yaşında şempazeler.Aslında tam dediğin gibi fake site üzerinden tokenini alıp onunla hesabına giriş yapıyor, 2 dakika da API key koyuyor ve senin ruhun bile duymuyor.
bari tek bıçağı atsaydım diğerleri de gitti şuan bıçağın yanına özellikle abim pahalı güzelleri kullansın diye seçtiğim pahalı skinlere canım acıyor resmen adama seçtimAslında tam dediğin gibi fake site üzerinden tokenini alıp onunla hesabına giriş yapıyor, 2 dakika da API key koyuyor ve senin ruhun bile duymuyor.
insanlar artık başkasının hakkını yemeyi kolay parayı beleş parayı çok seviyor çalanlar muhtemelen türk değildir allaha havale ediyorum öbür dünyada acısını çeker inşallah dua etmekten başka yolu yokçok gereksiz bir eylem neden zahmet etmişler o kadar şey varken neyse 11 yaşında şempazeler.
şöyle bir örnek vereyim tam acıklamadan bu otamatlar karttan parayı internet bankacılığı ile çekiyor bugün hastanede iken aklıma geldi 3 çeşit kart okutma yöntemi var. veya böyle bir işlem için injection (dolaylı) veya csrf varken gereksiz olmuş.çok gereksiz bir eylem neden zahmet etmişler o kadar şey varken neyse 11 yaşında şempazeler.
öbür tarafı bilmemde kişilik,karakter meselesi.bari tek bıçağı atsaydım diğerleri de gitti şuan bıçağın yanına özellikle abim pahalı güzelleri kullansın diye seçtiğim pahalı skinlere canım acıyor resmen adama seçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
insanlar artık başkasının hakkını yemeyi kolay parayı beleş parayı çok seviyor çalanlar muhtemelen türk değildir allaha havale ediyorum öbür dünyada acısını çeker inşallah dua etmekten başka yolu yok
kimse sana çocuk gibi davranmıyor ama kusura bakma babandan 2000 alıp üstünü tamamlayıp yatırım yaparsan olmaz.bu arada arkadaşlar yaşım 19 çocuk muamelesi yapmayın bana ben babamdan gizlikasadan 2 k para çalmıştım haberi olmadı üstünede ben ekleyerek dizdim bu envanteri yani allah cezamı verdi sanırım
yok hocam çocuklar olurya gizlice babasından çalar böyle oyuna yatırır ben de ondan söyledim siz siz olun babanızın cebinden para almayınöbür tarafı bilmemde kişilik,karakter meselesi.
kimse sana çocuk gibi davranmıyor ama kusura bakma babandan 2000 alıp üstünü tamamlayıp yatırım yaparsan olmaz.
gerek duymuyorum.yok hocam çocuklar olurya gizlice babasından çalar böyle oyuna yatırır ben de ondan söyledim siz siz olun babanızın cebinden para almayın
hocam ben nedense allahın adaleti gibi hissettim bilmiyorum gerçekten garip geliyor şuan düşününce amakimse sana çocuk gibi davranmıyor ama kusura bakma babandan 2000 alıp üstünü tamamlayıp yatırım yaparsan olmaz.
size demedim genel olarak dedimgerek duymuyorum.
hocam ben nedense allahın adaleti gibi hissettim bilmiyorum gerçekten garip geliyor şuan düşününce ama
size demedim genel olarak