Neler Yeni

Steam hesabım hacklendi yardım

mert025

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert
En son eylül başında steam hesabıma girmiştim. Bugün tele bildirim geldi Google'dan biri mail hesabıma girmeye çalışıyor diye. Daha sonra steam hesabıma girdim hesap ismi değişmiş foto değişmiş vb.
Hesapta guard açık Telefon numara da mail de doğrulanmıştı.
Sizce bu nasıl olmuş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
sinan
5 yıl önce ne guarda, ne maile ne telefona kod gelmeden giriş yapıp 412 tl mi çaldılar. Steam bildirdiğimde ise girişin nasıl yapıldığını bilemedikleri, paranın nereye gittiğinin belli olduğunu ama paramı geri alırlarsa satıcıların korkacağını söyleyerek hiç bir işlem yapmadılar.
Steamda bir açık var sanırım orayı kullanarak çok kolay giriyorlar.

mert025

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesaj falan da atmış mı diğer arkadaşlarına link şeklinde
Hepsini engellemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 yıl önce ne guarda, ne maile ne telefona kod gelmeden giriş yapıp 412 tl mi çaldılar. Steam bildirdiğimde ise girişin nasıl yapıldığını bilemedikleri, paranın nereye gittiğinin belli olduğunu ama paramı geri alırlarsa satıcıların korkacağını söyleyerek hiç bir işlem yapmadılar.
Çince yazılı qr kod vardı profil fotoğrafında

0.13 cent vardı hesapta benim o gitmiş

The Semih

80+ Gold
En son eylül başında steam hesabıma girmiştim. Bugün tele bildirim geldi Google'dan biri mail hesabıma girmeye çalışıyor diye. Daha sonra steam hesabıma girdim hesap ismi değişmiş foto değişmiş vb.
Hesapta guard açık Telefon numara da mail de doğrulanmıştı.
Sizce bu nasıl olmuş olabilir.
PC de virüsmü var linke felan mı tıkladın ?

hamzaersoy

80+ Bronze
Hepsini engellemiş

Çince yazılı qr kod vardı profil fotoğrafında

0.13 cent vardı hesapta benim o gitmiş
0.13 centi bile almakla uğraştıklarına göre bu bir insan değil bir yazılım gibi duruyor. bilgisayarını sıfırlamadığın takdirde tekrar tekrar çalacaktır

mert025

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC de virüsmü var linke felan mı tıkladın ?
Eylül başlarında gamepad kullanmak için oyunlarda yazılım indirmiştim ondan olabilir

0.13 centi bile almakla uğraştıklarına göre bu bir insan değil bir yazılım gibi duruyor. bilgisayarını sıfırlamadığın takdirde tekrar tekrar çalacaktır
Dota yükleme ekranı almış. Hayatımda hiç dota oynamadım

Hesabın profil resmini qr kod yapmış. Yetişkin içerikli site linki koymuş reklam yapmış.avast indirdim hiçbir şey bulamadı. Yine de sıfırlicam. Bu aralar pc kendi kendine donuyodu mouse klavye hiçbirşey çalışmıyordu ondan olabilit.

Top Bottom