Buğrahan Mert
80+ Silver
![steamcommunity.com](https://avatars.fastly.steamstatic.com/830243da632d0353328885d81f5fb817bc0fedf1_full.jpg)
yorum fln atarsanız karşılık verebilirim.
Bi bitmediniz be kardeş. Ne zaman bırakıcaksınız olum hesabınızla övünmeyi. Ne geçiyor elinize, ilgi mi görmüyorsunuz gerçek dünyada? Kimsenin umurunda değil hesabın.![]()
kardeşim niye sinirlendin bu kadar soru sormuş adam hava attığını düşünüyorsan geçersin bu kadar takılmaBi bitmediniz be kardeş. Ne zaman bırakıcaksınız olum hesabınızla övünmeyi. Ne geçiyor elinize, ilgi mi görmüyorsunuz gerçek dünyada? Kimsenin umurunda değil hesabın.
güzel olmuş hocam elinize sağlık![]()
Herkes gergin ülkedekardeşim niye sinirlendin bu kadar soru sormuş adam hava attığını düşünüyorsan geçersin bu kadar takılma![]()
hasdghahjsdgajhsdg sakin ol konsept değiştirdim düzenli olarak atıyorum zaten profilimi arkadaşın dediği gibi görmezden gelebilirsin .DBi bitmediniz be kardeş. Ne zaman bırakıcaksınız olum hesabınızla övünmeyi. Ne geçiyor elinize, ilgi mi görmüyorsunuz gerçek dünyada? Kimsenin umurunda değil hesabın.
Garsonla göz göze gelip beni tınlamayınca mimimum böyle geriliyorumBi bitmediniz be kardeş. Ne zaman bırakıcaksınız olum hesabınızla övünmeyi. Ne geçiyor elinize, ilgi mi görmüyorsunuz gerçek dünyada? Kimsenin umurunda değil hesabın.
İyyyverebilirim
Bu sıralar steam dolara geçtiğinden, herkesin bi hesap gösterme fantazisi çıktıda, kişisel algılama kanka, bıkmıştım öyle tipleri görmekten.hasdghahjsdgajhsdg sakin ol konsept değiştirdim düzenli olarak atıyorum zaten profilimi arkadaşın dediği gibi görmezden gelebilirsin .D
Yok aga zaten yurt dışındayım ben dediğim gibi yeni şeyler denedim öyle oyunla parayla hava atacak değiliz cok sukurBu sıralar steam dolara geçtiğinden, herkesin bi hesap gösterme fantazisi çıktıda, kişisel algılama kanka, bıkmıştım öyle tipleri görmekten.