Neler Yeni

Steam Hesabım Ne Kadar Eder ?

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
sizin hiç saat hilesi yapan arkadaşınız yok mu aga steamde. Hiç bir şeyden haberiniz yok gibi davranmanız çok komik.
yok saat hilesini bende yapıyoeum da 4 ayda hilesiz oyunların anca yarısı biter 24 saat oynasa daha hiç oynamadığı oyunlar varken neden 15 k harcadığı hesabı 4e satsıb

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
tamam o zaman bana ets 2 deki tüm başarımları nasıl aynı gün saat ve dakika içinde kazandığınızı söyleyin inanıcam size
hesaptaki diğer oyunlarada baktım neredeyse tüm oyunlarda tüm başarımlar aynı gün saat ve dakika içinde kazanılmış bu kesinlikle hile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulaması Var Arkadaşım Anlamıyormusun Ve Herhangi Bir Ban Riski Yok.
tamam bizde onu diyoruz hile

hesaptaki diğer oyunlarada baktım neredeyse tüm oyunlarda tüm başarımlar aynı gün saat ve dakika içinde kazanılmış bu kesinlikle hile

tamam bizde onu diyoruz hile
yani sonunda azğsındaki baklayı çıkarttın

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
oyun fiyatlarının da Türkiye pazarının arttığını düşünürsen fiyatı artırabilirsin bile ileride.

rıza baba

80+ Bronze
Saat fazla gözükünce madalyamı takıyorlar?

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Allah Allah Bir Soru Sorduk Bizi Hileci İlan Ettiniz Arkadaş . Oyun Saatlerini Idle Daddy İle Sizde Kasabilirsiniz Sizin Sıkıntınız Mı Var?
sıkıntı yok kardeşim bende kullanıyoeum hour booster fakat neden 4 ayda 15k harcanmış hesabı daha oyunları bitirip oynamadan 4k ya satıyorsun

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
yok saat hilesini bende yapıyoeum da 4 ayda hilesiz oyunların anca yarısı biter 24 saat oynasa daha hiç oynamadığı oyunlar varken neden 15 k harcadığı hesabı 4e satsıb
15k değil. bir sefer daha yazıyoruz önce bir dikkatli bakın. Bugünün fiyatı ile 15k ile tüm oyunları satın alabilirsin diyor steamdb. 4137tl ye de tüm oyunları en ucuz halindeyken alabilirsin diyor. Adamın aldığı oyunların bir çoğu sürekli indirimde olan saçma sapan oyunlar.

Xernosa

80+
sıkıntı yok kardeşim bende kullanıyoeum hour booster fakat neden 4 ayda 15k harcanmış hesabı daha oyunları bitirip oynamadan 4k ya satıyorsun
Satmıyorum Biladerim Fiyatını Merak Ettim Şuan Aktif Olarak Oyunları Oynuyorum . Steam Hesabımın Herhangi Bir Sıkıntısı Yok .!

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
ki oyun keyi satan sitelerde: 100tl üzeri 5 oyun kasası gibi saçma sapan keylerde var. onları da almış olabilir.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
gerçekten hesaptaki oyunların gerçek parayla satın alındığını mı düşünüyorsunuz ? O kadar parası olan bir insan hesabı 4k ya bile satmayı göz önüne almazki

Xernosa

80+
gerçekten hesaptaki oyunların gerçek parayla satın alındığını mı düşünüyorsunuz ? O kadar parası olan bir insan hesabı 4k ya bile satmayı göz önüne almazki
Sen Ciddimisin ? Hile İle Nasıl Bedava Oyun Alınıyormuş Öğrenmek İsterim . Ayrıca Maks 4K Yatırmışımdır Hesaba.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
hile ile steam'den bedava oyun alabilen birisi mi varmış :D.

Top Bottom