yok saat hilesini bende yapıyoeum da 4 ayda hilesiz oyunların anca yarısı biter 24 saat oynasa daha hiç oynamadığı oyunlar varken neden 15 k harcadığı hesabı 4e satsıbsizin hiç saat hilesi yapan arkadaşınız yok mu aga steamde. Hiç bir şeyden haberiniz yok gibi davranmanız çok komik.
hesaptaki diğer oyunlarada baktım neredeyse tüm oyunlarda tüm başarımlar aynı gün saat ve dakika içinde kazanılmış bu kesinlikle hiletamam o zaman bana ets 2 deki tüm başarımları nasıl aynı gün saat ve dakika içinde kazandığınızı söyleyin inanıcam size
tamam bizde onu diyoruz hileUygulaması Var Arkadaşım Anlamıyormusun Ve Herhangi Bir Ban Riski Yok.
yani sonunda azğsındaki baklayı çıkarttınhesaptaki diğer oyunlarada baktım neredeyse tüm oyunlarda tüm başarımlar aynı gün saat ve dakika içinde kazanılmış bu kesinlikle hile
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam bizde onu diyoruz hile
sıkıntı yok kardeşim bende kullanıyoeum hour booster fakat neden 4 ayda 15k harcanmış hesabı daha oyunları bitirip oynamadan 4k ya satıyorsunAllah Allah Bir Soru Sorduk Bizi Hileci İlan Ettiniz Arkadaş . Oyun Saatlerini Idle Daddy İle Sizde Kasabilirsiniz Sizin Sıkıntınız Mı Var?
15k değil. bir sefer daha yazıyoruz önce bir dikkatli bakın. Bugünün fiyatı ile 15k ile tüm oyunları satın alabilirsin diyor steamdb. 4137tl ye de tüm oyunları en ucuz halindeyken alabilirsin diyor. Adamın aldığı oyunların bir çoğu sürekli indirimde olan saçma sapan oyunlar.yok saat hilesini bende yapıyoeum da 4 ayda hilesiz oyunların anca yarısı biter 24 saat oynasa daha hiç oynamadığı oyunlar varken neden 15 k harcadığı hesabı 4e satsıb
Satmıyorum Biladerim Fiyatını Merak Ettim Şuan Aktif Olarak Oyunları Oynuyorum . Steam Hesabımın Herhangi Bir Sıkıntısı Yok .!sıkıntı yok kardeşim bende kullanıyoeum hour booster fakat neden 4 ayda 15k harcanmış hesabı daha oyunları bitirip oynamadan 4k ya satıyorsun
gerçekten hesaptaki oyunların gerçek parayla satın alındığını mı düşünüyorsunuz ? O kadar parası olan bir insan hesabı 4k ya bile satmayı göz önüne almazkisıkıntı yok kardeşim bende kullanıyoeum hour booster fakat neden 4 ayda 15k harcanmış hesabı daha oyunları bitirip oynamadan 4k ya satıyorsun
Sen Ciddimisin ? Hile İle Nasıl Bedava Oyun Alınıyormuş Öğrenmek İsterim . Ayrıca Maks 4K Yatırmışımdır Hesaba.gerçekten hesaptaki oyunların gerçek parayla satın alındığını mı düşünüyorsunuz ? O kadar parası olan bir insan hesabı 4k ya bile satmayı göz önüne almazki
hile ile steam'den bedava oyun alabilen birisi mi varmış .gerçekten hesaptaki oyunların gerçek parayla satın alındığını mı düşünüyorsunuz ? O kadar parası olan bir insan hesabı 4k ya bile satmayı göz önüne almazki