Neler Yeni

Steam Hesabım Ne Kadar Eder ?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
aktif olmadığındandır dediğin gibi. Program sürekli başka oyunlara giriyor. Sağ altta bakıyorsun adam sanki 2dk'da bir başka oyuna giriyormuş gibi bildirim veriyor. Arkadaşın şu oyunda, hayır bu oyunda falan diye. Deli eder adamı 3 tane böyle arkadaş olsa :D
LAAAAAAAAA ben de diyorum bu çocukta nasıl bi sistem var diye. Var 1 tane sürekli bildirimi geliyor qhhahahsahsahas :D DDD Şimdi anladım ben o muhabbeti tamam tamam eyvallah :D

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar

rıza baba

80+ Bronze
evden dışarı çıkmanı tavsiye ederim

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
hile ile steam'den bedava oyun alabilen birisi mi varmış :D.
Sen Ciddimisin ? Hile İle Nasıl Bedava Oyun Alınıyormuş Öğrenmek İsterim . Ayrıca Maks 4K Yatırmışımdır Hesaba.
bana bunu bilmediğinzi söylemeyezsiniz hour boost gibi basit bir işlemi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle Diyor Arkadaş. Şimdi Steam Satın Alma Geçmişini Çıkartıp Fırlatacağım Yüzüne O Olacak.!!
dostum bi eleman 15k lık oyun var dedi hesapta ona ithafen söyledimki yani 4 ay içinde tonlarca oyun satın alınmış hesabın satılmaya çalışılmasıda mantıklı olmadığından söyledim

Xernosa

80+

dostum bi eleman 15k lık oyun var dedi hesapta ona ithafen söyledimki yani 4 ay içinde tonlarca oyun satın alınmış hesabın satılmaya çalışılmasıda mantıklı olmadığından söyledim
Steam Satın Alma Geçmişini Görmek İstersen Atarım ?

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
kanka crack olarak indirebilirsin fakat steame ekleyemezsin. valve şaplağı atar valla.
daha önce başka bir forumda bir adamla tanışmıştım hesabında 4-5 k lık oyun vardı üstüne hsabında 7 k ye yakın para vardı ve uzun süredir banlanmamıştı yani yapanlar var dostum

Xernosa

80+
daha önce başka bir forumda bir adamla tanışmıştım hesabında 4-5 k lık oyun vardı üstüne hsabında 7 k ye yakın para vardı ve uzun süredir banlanmamıştı yani yapanlar var dostum
Bilmiyorum Olabilir . Fakat Benim Hileyle Bir İşim Yok.

rıza baba

80+ Bronze

eleman?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ulan ne çok takmışsınız programla saat ve başarım kasılmasına :D. Adam zaten kendi de söylemiş mesajlarda kullandığı programı, sorusuna cevap verelim konuyu çorba etmeyelim:

Steam hesap satışları 4K gibi yüksek fiyatlarla gerçekleşmiyor maalesef. Hesabınızın değeri ne olursa olsun, satmak istediğinizde kat ve kat daha ucuza satmanız gerekiyor. Kimse binlerce birime hesap almaz, özellikle Türkiye'de.

Top Bottom