Steam Hesabım Ne Kadar Eder ?

arkadaşlar 4k diyorsunuz, böyle bir hesabı hayatta 4k ya satamazsınız. 4k yı bırakın 2k ya bile satamazsınız en fazla 1k eder

sizin hiç saat hilesi yapan arkadaşınız yok mu aga steamde. Hiç bir şeyden haberiniz yok gibi davranmanız çok komik.
Benim yok kanka belki çok aktif olmadığımdandır ama, 1-2 tanıdığım oldu sadece CS'yi açık bırakıp oynamıyordu. Ben hep öyle kasılıyor sanıyordum

Benim yok kanka belki çok aktif olmadığımdandır ama, 1-2 tanıdığım oldu sadece CS'yi açık bırakıp oynamıyordu. Ben hep öyle kasılıyor sanıyordum
Hayatsız gibi oynadıkları için artık bütün yöntemleri ezberlemişler

4 ayda 15k saat yani günde 125 saat oyun oynayıp erzurum dahil kütüphanedekş tüm oyunları defalarca bitirip şimdi de değerinin 2-3 kat altına mı satıyor? çok mantıklı gelmedi
arkadaşlar sadece 10k saat 6 ay yapıyor 15K saat 9 ay yapıyor belli bunun emekle yapılmadığı gözünüzü seveyim

aktif olmadığındandır dediğin gibi. Program sürekli başka oyunlara giriyor. Sağ altta bakıyorsun adam sanki 2dk'da bir başka oyuna giriyormuş gibi bildirim veriyor. Arkadaşın şu oyunda, hayır bu oyunda falan diye. Deli eder adamı 3 tane böyle arkadaş olsa :D

200tlye 200 oyunlu buna benzer bir hesap aldım ilk mailiyle, steam hesap piyasası gerçekten çok düşük malesef.
oyundan oyuna değişir harbiden. 250 tane oyunu 100tl'nin altında. Yani çok rahat satın alınabilir veya xbox game pass gibi şeylerde bulunabilir.
fakat 500tl üzeri 5, 100tl üzeri 28 oyunu var. bu hesabı yine 3k civarına satması lazım. pazarlığıyla belki düşürebilir.

Geri