Steam hesabıma giriş yapmaya çalışıyorlar

Reaksiyon skoru
4
Sabahtan beri steam hesabima farkli farkli ulkelerden giris yapilmaya calisiliyor ve steam supporttan rusca geri bildirim geliyor turkceye cevirdigim zaman sayfayi eger bu adresten giris yapan siz degilseniz dikkate almaniza gerek yok bu maili falan diyor hesap kurtarma calismasi falan yaziyor ne yapmam lazim yardim edermisiniz lutfen

Ekler

• IMG_1586.webp
    IMG_1586.webp
    49.1 KB · Hit: 27
Şifreni değiştir tüm hesaplardan çıkış yap guard ekle telefonundan

guard ekle kardom

şifreni değiştir. telefon numarası ekle bitti gitti.

Gelen maildeki linkten yapma. Google a steam yaz ordan yap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabahtan beri steam hesabima farkli farkli ulkelerden giris yapilmaya calisiliyor ve steam supporttan rusca geri bildirim geliyor turkceye cevirdigim zaman sayfayi eger bu adresten giris yapan siz degilseniz dikkate almaniza gerek yok bu maili falan diyor hesap kurtarma calismasi falan yaziyor ne yapmam lazim yardim edermisiniz lutfen
Steam rusça göndermiyor diye biliyorum. O linkle yapma

rat yemiş olabilirsin antivirüsten felan bi geçir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,311
Üyeler
184,141
Son üye
EnesKıran
Geri