Neler Yeni

Steam hesabımı çaldılar yardıma ihtiyacım var.

Abdullah021

80+ Bronze
Arkadaşlar bir tane ahlaksız bana dm attı bir link verdi şu hediyeyi kazandınız Cs godan işte .... bıçak kazandınız hediyenizi alabilirsiniz diye bende daha önce böyle bir çekilişe katılmıştım.Tıkladım Sonra birkaç işlem yaptıktan sonra bir anda steam hesabıma girdim direk attı beni yeniden giriş ekranına gönderdi atacağım ss var bu ss de bu hesap bana link attı yani kısaca hesap gitti.Lütfen aşağılamayın çok moralin bozuk gerçekten

Ekler

• Screenshot_20211111-170936_Instagram.jpg
    Screenshot_20211111-170936_Instagram.jpg
    506.6 KB · Hit: 123

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Katılmadığın yarışmadan flip knife - tiger tooth kazanınca hiç şüphelenmedin mi? Steam destek ile iletişime geçip hesabını geri alabilirsin.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar bir tane ahlaksız bana dm attı bir link verdi şu hediyeyi kazandınız Cs godan işte .... bıçak kazandınız hediyenizi alabilirsiniz diye bende daha önce böyle bir çekilişe katılmıştım.Tıkladım Sonra birkaç işlem yaptıktan sonra bir anda steam hesabıma girdim direk attı beni yeniden giriş ekranına gönderdi atacağım ss var bu ss de bu hesap bana link attı yani kısaca hesap gitti.Lütfen aşağılamayın çok moralin bozuk gerçekten
Steam Destek kısmına mail at. Giriş yapma ekranında alttaki hesabımı unuttum vb. kısımları takip ede ede mail atmış oluyorsun. Ben de aynısını yaşadım ve mail attım, ertesi gün hesabımı verdiler geri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılmadığın yarışmadan flip knife - tiger tooth kazanınca hiç şüphelenmedin mi?
"Katılmıştım" demiş arkadaş.

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılmadığın yarışmadan flip knife - tiger tooth kazanınca hiç şüphelenmedin mi?
Knk şüphelendim de daha önce ben böyle bir çekilişe katılmıştır ondan mı dır diye düşünüp tıkladım linke.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Linke bak staerncommunity skxnckksnamama

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Böyle durumlarda linkleri kontrol etmeniz gerekiyor. staerncormmunity olarak link vermişler. Benzediğinden tıklamışsınız. Diğer arkadaşlarımın da dediği gibi steam destek ile iletişim kurduğunuz zaman hesabınızı geri alacaksınız.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Fotoğrafta küfür var.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir keresinden bir arkadaşımın hesabını böyle çalmışlarda forumdan bir arkada ben sana yardım ederim deyip arkadaşıma yardım edip harbiden hesabı geri almışlardı :) Sonra bu yardım eden adam çalmıştı hesabı jkdfhyusfjddjkgnjkbncduıhxfnıjkgf

Abdullah021

80+ Bronze
Böyle durumlarda linkleri kontrol etmeniz gerekiyor. staerncormmunity olarak link vermişler. Benzediğinden tıklamışsınız. Diğer arkadaşlarımın da dediği gibi steam destek ile iletişim kurduğunuz zaman hesabınızı geri alacaksınız.
Hocam nasıl kuracağız peki.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok