Neler Yeni

Steam hesabımı çaldılar yardıma ihtiyacım var.

Abdullah021

80+ Bronze

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Dediğinizi uyguladım ne zamana geri dönüş yaparlar peki? 😪
Yanlış bilgi vermek istemem ama tahminimce 2-3 iş günü içinde sana geri dönüş yaparlar. Hesabın mail adresi sende mi ? İki adımlı doğrulama kullanmıyor musun ? Mail adresi sende ise şuan kurtarmış olman lazım ama mail adresi sana ait değil veya bilmiyorsan steam'i beklemekten başka çaren yok. Bundan sonra daha dikkatli ol lütfen.

Abdullah021

80+ Bronze
Yanlış bilgi vermek istemem ama tahminimce 2-3 iş günü içinde sana geri dönüş yaparlar. Hesabın mail adresi sende mi ? İki adımlı doğrulama kullanmıyor musun ? Mail adresi sende ise şuan kurtarmış olman lazım ama mail adresi sana ait değil veya bilmiyorsan steam'i beklemekten başka çaren yok. Bundan sonra daha dikkatli ol lütfen.
Mail adresi bende değil hatta fotosu var şu mail adresi var ben tanımıyorum böyle bir adresi

Ekler

• Screenshot_20211111-171652_Chrome.jpg
    Screenshot_20211111-171652_Chrome.jpg
    486.9 KB · Hit: 45

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Ayrıca hesabında kayıtlı kredi kartı, banka kartı, İninal, Papara gibi kartlar kayıtlı ise ilgili bankayı arayıp kartı askıya almalarını isteyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mail adresi bende değil hatta fotosu var şu mail adresi var ben tanımıyorum böyle bir adresi
Mail adresini anladığım kadarıyla değiştirmişler. Steam'e telefon ile mi kayıt oldun yoksa mail ile mi ? Mail adresini değişmesi için doğrulama istiyor ve sen mail adresin ile steam şifreni aynı yaptıysan işler daha da zorlaşacak. Çünkü senin mail adresine de erişebiliyorlar.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Böyle işlemleri her zaman güvenli bir bilgisayardan yap. Bilgisayardan yapsaydın muhtemel tarayıcın seni uyaracaktı ki beni uyardı. Antivirüs kullan şifrelerini benzersiz yap hepsi birbirinden farklı olsun. Anladığım kadarıyla işlemin biraz uzun sürecek. Sanırım mail adresin ile steam şifren aynı idi.

Abdullah021

80+ Bronze
Ayrıca hesabında kayıtlı kredi kartı, banka kartı, İninal, Papara gibi kartlar kayıtlı ise ilgili bankayı arayıp kartı askıya almalarını isteyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mail adresini anladığım kadarıyla değiştirmişler. Steam'e telefon ile mi kayıt oldun yoksa mail ile mi ? Mail adresini değişmesi için doğrulama istiyor ve sen mail adresin ile steam şifreni aynı yaptıysan işler daha da zorlaşacak. Çünkü senin mail adresine de erişebiliyorlar.
Hayır efendim kredi kartı gibi bir şey yoktu Hesabımın şifreside güvenliydi.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Arkadaşlar bir tane ahlaksız bana dm attı bir link verdi şu hediyeyi kazandınız Cs godan işte .... bıçak kazandınız hediyenizi alabilirsiniz diye bende daha önce böyle bir çekilişe katılmıştım.Tıkladım Sonra birkaç işlem yaptıktan sonra bir anda steam hesabıma girdim direk attı beni yeniden giriş ekranına gönderdi atacağım ss var bu ss de bu hesap bana link attı yani kısaca hesap gitti.Lütfen aşağılamayın çok moralin bozuk gerçekten
steam desteğe yaz
gerekli bilgileri sağlarsan geri verirler
bende çaldırdım 5 sene önce ama ne dolandırıcılık bu kadar fazlaydı ne de anlayacak kadar büyük değildim
bu günlerde halen bu yolla hesap çalabiliyorlarmıymış helal olsun
bu tarz numaralara,mesajlara dikkat etmene gerek yok
engeli at geç

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Hayır efendim kredi kartı gibi bir şey yoktu Hesabımın şifreside güvenliydi.
Steam kayıt olurken bir mail adresi istiyor sizden. Sizin steam şifreniz bu mail adresi ile aynı şifre miydi ? Şundan dolayı söylüyorum karşınıza çıkan kötü insanlar mail adresinizi de değişmiş. Bu maile ulaşmak zor olmalı.

Abdullah021

80+ Bronze
Steam kayıt olurken bir mail adresi istiyor sizden. Sizin steam şifreniz bu mail adresi ile aynı şifre miydi ? Şundan dolayı söylüyorum karşınıza çıkan kötü insanlar mail adresinizi de değişmiş. Bu maile ulaşmak zor olmalı.
Hayır değildi.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar bir tane ahlaksız bana dm attı bir link verdi şu hediyeyi kazandınız Cs godan işte .... bıçak kazandınız hediyenizi alabilirsiniz diye bende daha önce böyle bir çekilişe katılmıştım.Tıkladım Sonra birkaç işlem yaptıktan sonra bir anda steam hesabıma girdim direk attı beni yeniden giriş ekranına gönderdi atacağım ss var bu ss de bu hesap bana link attı yani kısaca hesap gitti.Lütfen aşağılamayın çok moralin bozuk gerçekten
Geçmiş olsun.

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Geçmiş olsun. Steam destek'e eposta atabilirsin/iletişime geçebilirsin.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
En yaygın dolandırıcılık yöntemlerinden birisidir. Bir bot sana çekiliş kazandığını bu şekilde söyler, sen de orada steamcommunity.com değil staerncormmunity.com yazdığını fark etmeyip adamların oluşturduğu sahte Steam giriş kısımlı takas teklifi sitesine girersin. Giriş kısmına kullanıcı adı-şifreni girince bot da bilgileri oradan alıp gerçek Steam'e girer. Guard kodu sorunca da aynı şekilde sen kodu oraya yazınca bot da Guard kodunu yazarak hesabına giriş yapar. Sonrasını zaten biliyorsun, böyle oluyor. Basit detaylar ama çok dikkatli olman lazım. İlk seferinde olur böyle üzülme, Steam Destek'e yazarak soracakları soruları cevaplayıp hesabını geri alabilirsin. Bana hesapta kullandığım kredi kartının son 4 hanesini sormuştu. Sonra hesabını kurtarabilirsin. Bir dahakine dikkatli ol, geçmiş olsun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hesap atı playzzturkbot-540 falan. Link stearn. Tamamıyla senin için suçun.

Top Bottom