Neler Yeni

Steam hesabımı çaldılar yardıma ihtiyacım var.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
.
Arkadaşlar bir tane ahlaksız bana dm attı bir link verdi şu hediyeyi kazandınız Cs godan işte .... bıçak kazandınız hediyenizi alabilirsiniz diye bende daha önce böyle bir çekilişe katılmıştım.Tıkladım Sonra birkaç işlem yaptıktan sonra bir anda steam hesabıma girdim direk attı beni yeniden giriş ekranına gönderdi atacağım ss var bu ss de bu hesap bana link attı yani kısaca hesap gitti.Lütfen aşağılamayın çok moralin bozuk gerçekten
aga linke baksana ''staern cormmunity''

Abdullah021

80+ Bronze
Yanlış bilgi vermek istemem ama tahminimce 2-3 iş günü içinde sana geri dönüş yaparlar. Hesabın mail adresi sende mi ? İki adımlı doğrulama kullanmıyor musun ? Mail adresi sende ise şuan kurtarmış olman lazım ama mail adresi sana ait değil veya bilmiyorsan steam'i beklemekten başka çaren yok. Bundan sonra daha dikkatli ol lütfen.
Teşekkürler hocam aldım hesabımı çok mutluyum bir dahada böyle oyunlara gelmem.😊

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar bir tane ahlaksız bana dm attı bir link verdi şu hediyeyi kazandınız Cs godan işte .... bıçak kazandınız hediyenizi alabilirsiniz diye bende daha önce böyle bir çekilişe katılmıştım.Tıkladım Sonra birkaç işlem yaptıktan sonra bir anda steam hesabıma girdim direk attı beni yeniden giriş ekranına gönderdi atacağım ss var bu ss de bu hesap bana link attı yani kısaca hesap gitti.Lütfen aşağılamayın çok moralin bozuk gerçekten
1636794372034.png

Geçmiş olsun hocam

Top Bottom