DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
steam hesabımı hızlı güvenilir nerden satabilirim önerdiğiniz bir yer varmı acaba ?
Gamesatış ta satabilirsinsteam hesabımı hızlı güvenilir nerden satabilirim önerdiğiniz bir yer varmı acaba ?
ortalama ne kadar zamana satılır orda 2 gündür satmaya çalışıyorumGamesatış ta satabilirsin
hesabımı satıp yan hesabımda csgo için skin alıcağım ama nasıl alabiliyoruz ? çok saçma1-Hesap satışı Steam kuralları gereği yasaktır.
2-Bu devirde Steam hesabı alacak kadar saf biri olacağını sanmıyorum. Hesabı satsan bile istediğin zaman geri alabiliyorsun
Hesabin içinde neler var?ortalama ne kadar zamana satılır orda 2 gündür satmaya çalışıyorum
47 oyun 21 lvl 17 rozet oyunların değeri 1000tl calculatordan hesaplandında lvl fln katmadan 650 ye vermeye çalışyorumHesabin içinde neler var?
Steam'e ticket attığın anda geri veriyorlar hesabını. Çok dolandırıcılık dönüyor. Satabilirseniz şanslısınızortalama ne kadar zamana satılır orda 2 gündür satmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hesabımı satıp yan hesabımda csgo için skin alıcağım ama nasıl alabiliyoruz ? çok saçma
Bilemiyorum ne kadar günde satılır47 oyun 21 lvl 17 rozet oyunların değeri 1000tl calculatordan hesaplandında lvl fln katmadan 650 ye vermeye çalışyorum
umarım satılır bilmiyordum dolandırıcılık döndüğünü teşekkürler.Steam'e ticket attığın anda geri veriyorlar hesabını. Çok dolandırıcılık dönüyor. Satabilirseniz şanslısınız