Neler Yeni

steam hesabımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

Nospanti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hasan Emir Suiçmez
Yani şöyle göz ucuyla baktımda o kadar oyun içerisinden 10-15 tane falandır oynanacak oyun :D
O 10-15 oyun bunlar galiba 😂
Screenshot_2024-01-15-18-23-43-569_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg Screenshot_2024-01-15-18-26-32-205_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu niye bu kadar fazla la
Zamanında aldık bişeyler

Monrch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yağız Aslan
ben de seninle aynı düşünüyorum ama 4-7k fiyat biçmene şaşırdım değeri talep belirler kendin almayacağın fiyatı neden biçiyorsun aslında sormak istediğim buydu. dediğin gibi isterse tonlarca aaa oyun olsun satacağı fiyat belli 4k'ya da satamaz
Dostum fiyatı şöyle belirledim her oyunun tl fiyatının %60 alıp hepsini topladım burada da hesaba değer biçtim. Çünkü normalde millet başkasından oyun alınca %60 ile alıyor.

O 10-15 oyun bunlar galiba 😂
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Zamanında aldık bişeyler
Bunlar değil 😁 Aralarında var tabii

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Akif baltalı
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
hesabı satmak yasak ya siz neden hesap satıyorsunuz parayı öyle kazanmazsiniz hesabınızın siz girebilirsiniz ya satmak ne Allah'a aşkına

Clavish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
...
başlıktanda gördüğünüz gibi hesabı elden çıkarmayı dusunuyorum lvl felan dusuk ama buyuk ıhtımal satmadan once yukseltıp ayarlamalar yaparım sızden tahmını bı fıyat ıstıyorum kalıtelı oyunlar var çunkı arkdaşlık kodum bu bakarsanız sevınırım ve aşşağıya steamdb fıyatınıda katıcam bakabılırsınız umarım anlyan kışıler yardımcı olabılır 1231492740 Alıntıyı görüntüle
15tl

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Bütün cümle alemde zeka yok da bir tek siz Zeki'ymiş siniz gibi zaten bölgesel fiyatlardan dolayı ucuza aldığınız oyunları Steam dolara geçti diye fazla fiyatıyla sarabileceğini düşünmeniz çok saçma. Ayrıca adamlar da hesabı Mena bölgesine ayarlayıp ucuzdan alabilirler. Kimse sizin heaabınıza şu an ki mağaza fiyatının %20'si ile bile almaz. Hem zaten yasak hem de hesabı geri almak çok kolay. Üzerine bir de 8k fiyat veren vsrmış hr bir de arkadaşlarınız en az 15k diyormuş. Senin arkadaşların o fiyata alsın dostum. Madem o kadar değerliyse hesap.

Top Bottom