Neler Yeni

steam hesabımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

Nospanti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hasan Emir Suiçmez
Hacı bu devirde millet Steam hesabı almaz eskiden sırf cs den dolayı millet 1k ya hesap satıyordu :D Millet de para olmadığı için hesap fiyatlarını düşürmeye çalışıyorlar ne yapsınlar. Zaten şu an hesap satmak mantıksız ki şu 2k diyenler şu an 2k ya tek bir oyun alıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum senin hesabının değeri 4.000 - 7.000 TL arası bu fiyat aralığının altında satma üstüne de çıkma.

Ama kimse Steam hesabı almaz artık
Gel benim hesaba da değer biç, gönülden bol veriyorsun 😂

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
başlıktanda gördüğünüz gibi hesabı elden çıkarmayı dusunuyorum lvl felan dusuk ama buyuk ıhtımal satmadan once yukseltıp ayarlamalar yaparım sızden tahmını bı fıyat ıstıyorum kalıtelı oyunlar var çunkı arkdaşlık kodum bu bakarsanız sevınırım ve aşşağıya steamdb fıyatınıda katıcam bakabılırsınız umarım anlyan kışıler yardımcı olabılır 1231492740 Alıntıyı görüntüle
3000 bence (opsiyonel)

YuiOnTop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halid Arda Tekin
başlıktanda gördüğünüz gibi hesabı elden çıkarmayı dusunuyorum lvl felan dusuk ama buyuk ıhtımal satmadan once yukseltıp ayarlamalar yaparım sızden tahmını bı fıyat ıstıyorum kalıtelı oyunlar var çunkı arkdaşlık kodum bu bakarsanız sevınırım ve aşşağıya steamdb fıyatınıda katıcam bakabılırsınız umarım anlyan kışıler yardımcı olabılır 1231492740 Alıntıyı görüntüle
Hiç anlamayacaksınız sanirim. Steam hesabi satildiktan sonra 1 kart bilgisi isim soy isim ile aninda geri alinabilir, satin alan kisi bunun yasanma olasiligini bildiğinden verecegi fiyata "bunla ne yapacagim" bile denmeyecek rakamlara elinden cikarabilirsin. Ayrica hesap satmakda illegal yakalanirsan banlanirsin. 200e akli dengesi yerinde olmayan bir bireye hesabinizi verebilirsiniz iyi gunler.

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
Reis anlik 8k teklif geldi arkadaşlarim 15k nin altina satma diyo be 2k sı
Hardcore-Pawn-Golds.jpg

RazeRioS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Can Özdemir
Bu hesabı 2022 eylülde 1200tl ye sattım yabancı platform üzerinden menaya geçmeden önce 1k dolardı fiyatı sattığım fiyat gördüğün gibi 1200tl. 15k değeri olan hesap %10 a bile gitmedi yani anlayacağın
IMG_3532.png

Bu hesabı 2022 eylülde 1200tl ye sattım yabancı platform üzerinden menaya geçmeden önce 1k dolardı fiyatı sattığım fiyat gördüğün gibi 1200tl. 15k değeri olan hesap %10 a bile gitmedi yani anlayacağın
IMG_3532.png
minimina99

Ekler

• IMG_3533.png
    IMG_3533.png
    1.8 MB · Hit: 154

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Reis anlik 8k teklif geldi arkadaşlarim 15k nin altina satma diyo be 2k sı
Öyle bir teklif geldiyse hemen sat, hesap değerinin bir önemi yok. Zaten hesap satma da yasal değil, sen sattıktan sonra o hesabı steam desteğe yazarak geri alabilirsin.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
O heseba 8k değil 1k bile anca eder 👍 orada ki fiyata değil piyasa da ki hesaplara bakın. Çok daha dolu ve lv kasmis hesaplar ucuza satılıyor.

Monrch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yağız Aslan
Ne bol vericem kardeşim “hahaha” atacağınıza gidin hesaplayın. Millet oyunları %60-70 den alıyor adamın hesabındaki oyunlarının fiyatını git hesapla sonra gel buraya :D

O heseba 8k değil 1k bile anca eder 👍 orada ki fiyata değil piyasa da ki hesaplara bakın. Çok daha dolu ve lv kasmis hesaplar ucuza satılıyor.
Dayıcım sizin 1k dediğiniz fiyatlar eskide kaldı. Millet şu an oyun almak istese %60-70 lerden alıyor. Zaten bu oyunları ayrı ayrı. Alsa yine o fiyata bu kadar oyunu almaz. Her şeyin bir değeri var zaten Hesabın eski olması ayrıca levelin yüksek olması ayrı bir değer. (Arkadaşın leveline vs bakmadım.)

Dhshhajıaıaj
Bu hesaptan daha iyisi var bende steamdp de 2k dolar diyor. Onlarca A+ oyunlar var yine 7k ya satamadım. Sen bu hesabı 3-4k ya satarsan öp başına koy
Satan satıyor dayıcım. Piyasa ölücülerle dolu olunca 1 tl ye bile satamazsın :D

Yani şöyle göz ucuyla baktımda o kadar oyun içerisinden 10-15 tane falandır oynanacak oyun :D

Son düzenleme:

..............

80+ Bronze
Ne bol vericem kardeşim “hahaha” atacağınıza gidin hesaplayın. Millet oyunları %60-70 den alıyor adamın hesabındaki oyunlarının fiyatını git hesapla sonra gel buraya :D

Dayıcım sizin 1k dediğiniz fiyatlar eskide kaldı. Millet şu an oyun almak istese %60-70 lerden alıyor. Zaten bu oyunları ayrı ayrı. Alsa yine o fiyata bu kadar oyunu almaz. Her şeyin bir değeri var zaten Hesabın eski olması ayrıca levelin yüksek olması ayrı bir değer. (Arkadaşın leveline vs bakmadım.)

Satan satıyor dayıcım. Piyasa ölücülerle dolu olunca 1 TL ye bile satamazsın :D
anladığım kadarıyla siz böyle bir hesaba 15k verirsiniz doğru mu?

Monrch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yağız Aslan
anladığım kadarıyla siz böyle bir hesaba 15k verirsiniz doğru mu?
15k mı :D nerenle okudun dostum? Adamın attığı hesap 4-7k arası bir şey zaten ben olsam Steam hesabı almam.

Ayrıca isterse tonlarca “aaa” oyun olsun ben bir hesaba gidip bu kadar para vermem. Bazı arkadaşların dediği gibi hesabı satanlar sonrasında hesaplarını geri alabilir.

..............

80+ Bronze
15k mı :D nerenle okudun dostum? Adamın attığı hesap 4-7k arası bir şey zaten ben olsam Steam hesabı almam.

Ayrıca isterse tonlarca “aaa” oyun olsun ben bir hesaba gidip bu kadar para vermem. Bazı arkadaşların dediği gibi hesabı satanlar sonrasında hesaplarını geri alabilir.
ben de seninle aynı düşünüyorum ama 4-7k fiyat biçmene şaşırdım değeri talep belirler kendin almayacağın fiyatı neden biçiyorsun aslında sormak istediğim buydu. dediğin gibi isterse tonlarca aaa oyun olsun satacağı fiyat belli 4k'ya da satamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Sarah
50.000 bin veririm, öncesinde hesabı bana verirsiniz. Ben 50.000 taksit ile size öderim.

Top Bottom