Hacı bu devirde millet Steam hesabı almaz eskiden sırf cs den dolayı millet 1k ya hesap satıyordu Millet de para olmadığı için hesap fiyatlarını düşürmeye çalışıyorlar ne yapsınlar. Zaten şu an hesap satmak mantıksız ki şu 2k diyenler şu an 2k ya tek bir oyun alıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum senin hesabının değeri 4.000 - 7.000 TL arası bu fiyat aralığının altında satma üstüne de çıkma.
Hiç anlamayacaksınız sanirim. Steam hesabi satildiktan sonra 1 kart bilgisi isim soy isim ile aninda geri alinabilir, satin alan kisi bunun yasanma olasiligini bildiğinden verecegi fiyata "bunla ne yapacagim" bile denmeyecek rakamlara elinden cikarabilirsin. Ayrica hesap satmakda illegal yakalanirsan banlanirsin. 200e akli dengesi yerinde olmayan bir bireye hesabinizi verebilirsiniz iyi gunler.
Bu hesabı 2022 eylülde 1200tl ye sattım yabancı platform üzerinden menaya geçmeden önce 1k dolardı fiyatı sattığım fiyat gördüğün gibi 1200tl. 15k değeri olan hesap %10 a bile gitmedi yani anlayacağın
Bu hesabı 2022 eylülde 1200tl ye sattım yabancı platform üzerinden menaya geçmeden önce 1k dolardı fiyatı sattığım fiyat gördüğün gibi 1200tl. 15k değeri olan hesap %10 a bile gitmedi yani anlayacağın
Öyle bir teklif geldiyse hemen sat, hesap değerinin bir önemi yok. Zaten hesap satma da yasal değil, sen sattıktan sonra o hesabı steam desteğe yazarak geri alabilirsin.
Ne bol vericem kardeşim “hahaha” atacağınıza gidin hesaplayın. Millet oyunları %60-70 den alıyor adamın hesabındaki oyunlarının fiyatını git hesapla sonra gel buraya
Dayıcım sizin 1k dediğiniz fiyatlar eskide kaldı. Millet şu an oyun almak istese %60-70 lerden alıyor. Zaten bu oyunları ayrı ayrı. Alsa yine o fiyata bu kadar oyunu almaz. Her şeyin bir değeri var zaten Hesabın eski olması ayrıca levelin yüksek olması ayrı bir değer. (Arkadaşın leveline vs bakmadım.)
Dhshhajıaıaj
Bu hesaptan daha iyisi var bende steamdp de 2k dolar diyor. Onlarca A+ oyunlar var yine 7k ya satamadım. Sen bu hesabı 3-4k ya satarsan öp başına koy
Ne bol vericem kardeşim “hahaha” atacağınıza gidin hesaplayın. Millet oyunları %60-70 den alıyor adamın hesabındaki oyunlarının fiyatını git hesapla sonra gel buraya
Dayıcım sizin 1k dediğiniz fiyatlar eskide kaldı. Millet şu an oyun almak istese %60-70 lerden alıyor. Zaten bu oyunları ayrı ayrı. Alsa yine o fiyata bu kadar oyunu almaz. Her şeyin bir değeri var zaten Hesabın eski olması ayrıca levelin yüksek olması ayrı bir değer. (Arkadaşın leveline vs bakmadım.)
Satan satıyor dayıcım. Piyasa ölücülerle dolu olunca 1 TL ye bile satamazsın
15k mı nerenle okudun dostum? Adamın attığı hesap 4-7k arası bir şey zaten ben olsam Steam hesabı almam.
Ayrıca isterse tonlarca “aaa” oyun olsun ben bir hesaba gidip bu kadar para vermem. Bazı arkadaşların dediği gibi hesabı satanlar sonrasında hesaplarını geri alabilir.
15k mı nerenle okudun dostum? Adamın attığı hesap 4-7k arası bir şey zaten ben olsam Steam hesabı almam.
Ayrıca isterse tonlarca “aaa” oyun olsun ben bir hesaba gidip bu kadar para vermem. Bazı arkadaşların dediği gibi hesabı satanlar sonrasında hesaplarını geri alabilir.
ben de seninle aynı düşünüyorum ama 4-7k fiyat biçmene şaşırdım değeri talep belirler kendin almayacağın fiyatı neden biçiyorsun aslında sormak istediğim buydu. dediğin gibi isterse tonlarca aaa oyun olsun satacağı fiyat belli 4k'ya da satamaz