Neler Yeni

Steam hesabını değerli yapan şeyler nelerdir

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
fiş yoksa devlete ayıp olur ama bak 25centten iyi vergi çıkar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin özrüne pek ihtiyacım yok
Ekstra olarak o fiyata gitmeyeceğini zaten Fifa hesabıma 200 lira veren var diyorum senin fikrin otomatik olarak çürüyor
25 cent nereden baksan 25tl vardır

Merhabalar Steam hesabımı satmak istiyorum ama nasıl fiyatlandırsam bilemedim Steam leveli kasarsam değeri gerçekte ne kadar artar
Alıntıyı görüntüle
Bu sitede bu kadar fiyat diyor ama bu fiyata satılacağını sanmıyorum

1 adet vac banı var ne kadar etki eder
aga bak ticari zekamı konuşturacam şimdi benim hesap 36 dolar ediyor ben bunu 15hadi 10dolardan sattım diyelim yurt dışında 10dolar çok ucuz içinde hoi4 witcher 3 ve dlcleri falan var 15dolar bunların tanesi 15dolara bu 2 si üzerine ekstra şeylerin olduğu temiz bansız bir hesap hadi 10dolar diyelim alınır. TL'ye çevirdik mi nereden baksan 85lira civarı o 85lirayla 15liraya hoi4 aldım diyelim 18lira civarında birşeyde witcher 3 ve dlc paketi 30liraya şuan en çok oynadığım oyunu ve yazın pc alınca oynıyacağım oyunu alabiliyorum kalan paraylada steam yaz indirimlerinde total war atilla alıyorum üzerine para kalıyor onunda üzerine para koyup xbox gamepass alıyorum :D sende böyle yap %300 kar yaparsın

Ekler

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    73.4 KB · Hit: 36
Son düzenleme:

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
25 cent nereden baksan 25tl vardır

aga bak ticari zekamı konuşturacam şimdi benim hesap 36 dolar ediyor ben bunu 15hadi 10dolardan sattım diyelim yurt dışında 10dolar çok ucuz içinde hoi4 witcher 3 ve dlcleri falan var 15dolar bunların tanesi 15dolara bu 2 si üzerine ekstra şeylerin olduğu temiz bansız bir hesap hadi 10dolar diyelim alınır. TL'ye çevirdik mi nereden baksan 85lira civarı o 85lirayla 15liraya hoi4 aldım diyelim 18lira civarında birşeyde witcher 3 ve dlc paketi 30liraya şuan en çok oynadığım oyunu ve yazın pc alınca oynıyacağım oyunu alabiliyorum kalan paraylada steam yaz indirimlerinde total war atilla alıyorum üzerine para kalıyor onunda üzerine para koyup xbox gamepass alıyorum :D sende böyle yap %300 kar yaparsın
bende rainbow six başka hesaptan kasmak için satıyorum sırf rainbow six kasarak seneye ünim açılırsa 2 3 aylık kira parası için

Top Bottom