Neler Yeni

Steam hesabını değerli yapan şeyler nelerdir

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
İlk olarak dolar cinsenden bakmaman lazım. İkincisi VAC banın olduğu için çok etkiliyor hesabın değerini.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
tamam işte 150 dolar yaz hesaba. fifa 150 dolar eder bence de. çok acayip oyun.
aynen hoca csgo dragon lore para ediyorsa fifada satılamaz oyuncaların da para ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk olarak dolar cinsenden bakmaman lazım. İkincisi VAC banın olduğu için çok etkiliyor hesabın değerini.
hocam zaten 200 dolar gibi bir fiyata satmayacağım demek istediğim şey bu bu VAC negatif etkiliyor da VACI amorti edecek POZİTİF etkenler ney

aynen hoca csgo dragon lore para ediyorsa fifada satılamaz oyuncaların da para ediyor

hocam zaten 200 dolar gibi bir fiyata satmayacağım demek istediğim şey bu bu VAC negatif etkiliyor da VACI amorti edecek POZİTİF etkenler ney
50 100 lira atıp level basarsam fiyatına ne kadar etki eder daha çok nasıl dikkat çeker araba satarken araba vuruk var diye araba almamazlık etmiyoruz yani bazı arkadaşlar misal @Psyduck gibileri arabada vuruk var 100k düş fiyattan bunu almaz vuruk araba namussuzdur diyen tiplerle alakam yok bunun bir piyasası var ve bu piyasada pozitif yönlerini nasıl öne çıkartırım onu merak ediyorum

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
50 100 lira atıp level basarsam fiyatına ne kadar etki eder
Lvl basmak eskisi kadar kolay değil. 10 lvl için 100 lira harcarsın ama o lvl hesabına 10 lira ya katar ya katmaz. Lvl basarak değerini çok arttıramazsın. Aksine zarar edersin.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

50 100 lira atıp level basarsam fiyatına ne kadar etki eder daha çok nasıl dikkat çeker araba satarken araba vuruk var diye araba almamazlık etmiyoruz yani bazı arkadaşlar misal @Psyduck gibileri arabada vuruk var 100k düş fiyattan bunu almaz vuruk araba namussuzdur diyen tiplerle alakam yok bunun bir piyasası var ve bu piyasada pozitif yönlerini nasıl öne çıkartırım onu merak ediyorum
kusura bakma da hile yapılmış ve banlanmış hesabı ne yaparsan yap piyasa fiyatına satamazsın. hadi onu geçtim, benim hesabımı vacsız olmasına rağmen orada yazan fiyata satamam. orada yazan fiyat oyunları indirimli halleriyle bugün almaya kalksan çıkacak fiyat. ayrıca örnek olarak attığın oyun listesinde 59 dolar olarak gözüken sniper elite 4 oyunu indirimde 13-14 liraya satılıyor. yani dolara çevirip en yüksek fiyattan burada gösterdiğin şeyler hesabı satacağın fiyatla tamamen alakasız. sana bunu alatmaya çalışıyorum hemen agresif savunmaya geçiyorsun. bu hesabı 100-150 hadi bilemedin 200e satarsın, daha üstüne kimse almaz.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Lvl basmak eskisi kadar kolay değil. 10 lvl için 100 lira harcarsın ama o lvl hesabına 10 lira ya katar ya katmaz. Lvl basarak değerini çok arttıramazsın. Aksine zarar edersin.
o zaman geriye elimizdeki kalıyor :d eyvallah hocam

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
kusura bakma da hile yapılmış ve banlanmış hesabı ne yaparsan yap piyasa fiyatına satamazsın. hadi onu geçtim, benim hesabımı vacsız olmasına rağmen orada yazan fiyata satamam. orada yazan fiyat oyunları indirimli halleriyle bugün almaya kalksan çıkacak fiyat. ayrıca örnek olarak attığın oyun listesinde 59 dolar olarak gözüken sniper elite 4 oyunu indirimde 13-14 liraya satılıyor. yani dolara çevirip en yüksek fiyattan burada gösterdiğin şeyler hesabı satacağın fiyatla tamamen alakasız. sana bunu alatmaya çalışıyorum hemen agresif savunmaya geçiyorsun. bu hesabı 100-150 hadi bilemedin 200e satarsın, daha üstüne kimse almaz.
1) hesabı ne kadara satacağımı daha bu konuda 1 kere bile söylemedim hemen 1024 liraya SATACAKMIŞ diyen bir kişiyi nasıl ciddiye alayım fikrini beyan ettin sana dedim ki fifadaki kadrom 200 lira edıyor ardından yukardaki cevabı yazıyorsun ben seni nasıl ciddiye alayım
2) orda yazan VAC bannedı inkar etmiyorum BEDAVA içinde hieleden bol anti cheat sistemi nasıl yapılmaz dersi veren bir oyundan vac yedi diye kurda kuşa yem etmem hesabımı
3) STEAM SADACE CSGO PAZARINDAN OLUŞMUYOR. Fifa gibi oyunlara binlerce euro teklif edenler var iken, rainbow six teki rankı bilip bilmeden konuşurken bana burada laga luga yapma
4) sniper elite 4 10 liradan indirimde satılıyor ama Avrupa'da 14 liraya satılmıyor ?? hesabı TR de satacağımda demedim
5) Agresif değilim savunmada yapmıyorum sana açıklama yapıyorum ama sen beni T ye alıyorsun önce tanımadığın insanlarla olan konuşmana biraz seviye ekle bilmediğin şeyler hakkında da bir tarafından sıkma

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1) hesabı ne kadara satacağımı daha bu konuda 1 kere bile söylemedim hemen 1024 liraya SATACAKMIŞ diyen bir kişiyi nasıl ciddiye alayım fikrini beyan ettin sana dedim ki fifadaki kadrom 200 lira edıyor ardından yukardaki cevabı yazıyorsun ben seni nasıl ciddiye alayım
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı1.PNG

tm

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bence şu fiyata şu sebeplerden gider der
benim cevabım gayet buna benziyor bence. 100-150 dolar demişsin, ben de 100-150 lira demişim. hala da arkasındayım. en fazla 200 olur. 100-150 dolara satabilirsen beni etiketle senden özür dileyeceğim.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
verim 25 cent dlcler sende kalsın hadi fişte istemiyom :D
fiş yoksa devlete ayıp olur ama bak 25centten iyi vergi çıkar :D

benim cevabım gayet buna benziyor bence. 100-150 dolar demişsin, ben de 100-150 lira demişim. hala da arkasındayım. en fazla 200 olur. 100-150 dolara satabilirsen beni etiketle senden özür dileyeceğim.
senin özrüne pek ihtiyacım yok
Ekstra olarak o fiyata gitmeyeceğini zaten Fifa hesabıma 200 lira veren var diyorum senin fikrin otomatik olarak çürüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,677
Üyeler
168,976
Son üye
lifeberry
Top Bottom