Neler Yeni

Steam hesap paylaşımı (aile hesabı)

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Steamde bir arkadaşımızla oyun paylaşırsak ne gibi artıları ve eksileri olur benim için bir zararı olur mu hesabın başına bir gelir mi bilen varsa yazabilir mi?( Konu yanlış olabilir kusura bakmayın bilemedim hangi konuya girer)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Steamde bir arkadaşımızla oyun paylaşırsak ne gibi artıları ve eksileri olur benim için bir zararı olur mu hesabın başına bir gelir mi bilen varsa yazabilir mi?( Konu yanlış olabilir kusura bakmayın bilemedim hangi konuya girer)
Aile hesabı ile sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Aile hesabında sen hesabını o arkadaşın pc de açıp eşleştiriyorsun.Daha sonra hesabından çıkıyorsun herhangi bi sorun olmaz.Ama her oyunu oynayamıyorsun.Paylaşımlı oyunlar listesi vardı bulursam atayım

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aile hesabında sen hesabını o arkadaşın pc de açıp eşleştiriyorsun.Daha sonra hesabından çıkıyorsun herhangi bi sorun olmaz.Ama her oyunu oynayamıyorsun.Paylaşımlı oyunlar listesi vardı bulursam atayım
Hocam şimdi ben çevrimdısıyken o oynayabiliyor mu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
harbı bende kardesıme acayım steamı cocuk oyun oynasım aynı anda oynayabılıyomuz yada farklı oyunları aynı anda oynarsak sıkıntı olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Hocam şimdi ben çevrimdısıyken o oynayabiliyor mu
çevrimiyken de oynayabiliyorsunuz aynı anda.İkinizinde hesap ilerlemesi farklı oluyor oyunu almış gibi yani.Örnek vereyim bende dying light 2 var yeğenimle aile paylaşımı yaptık o kendi ayrı oynuyor ben ayrı oynuyorum.Ama dediğim gibi her oyun olmuyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
çevrimiyken de oynayabiliyorsunuz aynı anda.İkinizinde hesap ilerlemesi farklı oluyor oyunu almış gibi yani.Örnek vereyim bende dying light 2 var yeğenimle aile paylaşımı yaptık o kendi ayrı oynuyor ben ayrı oynuyorum.Ama dediğim gibi her oyun olmuyor
Hocam şimdi 10 kişiye kadar destekliyor ya biz 1 hesaptan 6 kişi aynı anda o oyunu oynayabiliyor muyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapman gerekiyor. Steam içinde detaylıca yazıyor

Aynı anda 2 kişi çevrim içi oynayamaz. Biri çevrim dışı olmalı
Böyle olunca olmuş mu oluyor hocam birde arkadaşım oynarken ben steami açınca otomatik çevrimiçi gözüküyorum ondan bir şey olur mu?

Ekler

• IMG-20240213-WA0018.jpeg
    IMG-20240213-WA0018.jpeg
    1.3 MB · Hit: 44
  • Beğen

phopshen

80+ Bronze
Hocam şimdi 10 kişiye kadar destekliyor ya biz 1 hesaptan 6 kişi aynı anda o oyunu oynayabiliyor muyuz?

Böyle olunca olmuş mu oluyor hocam birde arkadaşım oynarken ben steami açınca otomatik çevrimiçi gözüküyorum ondan bir şey olur mu?
knk ben açıp denedim sadece oyunu aktif ettim diğerlerini kapadım. hesabında hiçbir işlem yapamıyor her şey kilitli. pin istiyor yapmak istediğinde.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Sorun olmaz. Hem telefondan hem PC'de oturum açınca da aynı mantık.

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
knk ben açıp denedim sadece oyunu aktif ettim diğerlerini kapadım. hesabında hiçbir işlem yapamıyor her şey kilitli. pin istiyor yapmak istediğinde.
O iyiymiş hocam peki önce arkadaşı ekleyip sonra aile oturumuna alırsak geçerli mi?

Sorun olmaz. Hem telefondan hem PC'de oturum açınca da aynı mantık.
Teşekkürler hocam bir sıkıntı çıkmazsa içim rahat eder oyunlar dolara geçti malum hesap banlanır kitlenir falan o hesap gider vs. Oyunlarda dolara geçti çok sıkıntı olurdu

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,684
Üyeler
163,536
Son üye
bergarslan
Top Bottom