Yardım steam hesap sorunu

wemrdoggn

80+
Reaksiyon skoru
32
1590332322287.webp

hesabıma bi girdim bu sekilde hile felan kullanmıyorum steam guardım var yani nedir bu yasaklanacaksın felan diyo ??

Dolandırılıyorsun hayırlı olsun.

26 mayısta hesabın yasaklanacak.Csgo da halka açık sunucularda oynayamıcaksın diyor çeviri.26 temmuzdada ticaret yapamicaksın falan filan diyor.Hesabındaki itemleri skinleri başka bi hesaba geçir ban yersin falan gitmesin

26 mayısta hesabın yasaklanacak.Csgo da halka açık sunucularda oynayamıcaksın diyor çeviri.26 temmuzdada ticaret yapamicaksın falan filan diyor.Hesabındaki itemleri skinleri başka bi hesaba geçir ban yersin falan gitmesin
Steam'in böyle bir uyarı sistemi yok. Belli ki birisi hesabına erişmiş ve seninle ya dalga geçiyor ya da dolandırmaya çalışıyor dostum.

Steam'in böyle bir uyarı sistemi yok. Belli ki birisi hesabına erişmiş ve seninle ya dalga geçiyor ya da dolandırmaya çalışıyor dostum.
Bende ilk kez görüyorum.Sadece çeviriden baktım adam hile açmış büyük ihtimalle ban yiceksin diyor.

Eşyalarını kurtar ve hesap bilgilerini değiştir. Hesabına erişen birisi seninle alay ediyor.

Böyle bir sistem yok.
Önce e-postanı değiştir sonra şifreni değiştir.

Büyük ihtimalle csgo kasa açma sitelerine bilgilerinizi vermişsiniz. Envanterinizi başka bir hesaba aktarın.

Son düzenleme:
İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum steam böyle bir uyarı vermez arkadaşların dediği gibi hesabın başkasının elinde olabilir.

benım bi arkadaşım boyle ban yedi var hesabına bakıncada takas yasaklı olarak gozukuyor steama mail at herşeyini değiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,109
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri