Arkadaşlar biliyorsunuzki steamde yaz indirimleri başladı ben de bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. Bana hikayeli oyun önerir misiniz??(witcher 3 onermeyin aldım,he bu arada bütçe 100 TL falan)
Witcher 3 güzelmi alsammı bende? 2015 yılında çıkmış eski gibi geldi.Arkadaşlar biliyorsunuzki steamde yaz indirimleri başladı ben de bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. Bana hikayeli oyun önerir misiniz??(witcher 3 onermeyin aldım,he bu arada bütçe 100 TL falan)
GTA 5'de 2013'de çıktı ama hala oynanıyor.Witcher 3 güzelmi alsammı bende? 2015 yılında çıkmış eski gibi geldi.
Tamam reis ilk önce şu assassins creed serisini bitiriyim hemen geçicem.GTA 5'de 2013'de çıktı ama hala oynanıyor.
Witcher 2 oynamadıysan önce onu oyna, sonra Witcher 3 oyna. Ama OYNA
biraz yukarı çık benim attığım linkteki en iyisidir benceSteam'e tomb raider yazdım birsürü tomb raider çıktı hangisi en yenisi acaba![]()
2013'te çıkış yapan iyidirSteam'e tomb raider yazdım birsürü tomb raider çıktı hangisi en yenisi acaba![]()
En yenisini bilmiyorum ama 2013'ten sonrasına bakabilirsiniz. Nerdeyse hepsi güzel oyunlar.Steam'e tomb raider yazdım birsürü tomb raider çıktı hangisi en yenisi acaba![]()