Neler Yeni

STEAM İade Sorunu

Pionosach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İrfan Yaz
Death Stranding aldım 1 ocak da 2 sinde yükledim oynadım kasıyodu iade etmek istedim 3.güne giricez iadeyi talep edeli 3 gün oldu 2 kere değiştirdim iade olmadı bişey alamıcam bu gidişle nasıl iade hızlıca edebilirim desteğede yazdım bakmıyorlar kanser oldum biri yardımcı olabilirmi

Phenoma

80+ Silver
Death Stranding aldım 1 ocak da 2 sinde yükledim oynadım kasıyodu iade etmek istedim 3.güne giricez iadeyi talep edeli 3 gün oldu 2 kere değiştirdim iade olmadı bişey alamıcam bu gidişle nasıl iade hızlıca edebilirim desteğede yazdım bakmıyorlar kanser oldum biri yardımcı olabilirmi
Tek yapabileceğiniz şey beklemek.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kaç saat oynadın?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
2 saat den fazla oynadıysan iade kabul edilmez kütüphanene deki saat e bak

Pionosach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İrfan Yaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 saat den fazla oynadıysan iade kabul edilmez kütüphanene deki saat e bak
5 dk aga 5 dk bile değil sildim direk başlattım yok yazıyorum yan hesaptaki iadeye bakıyorlar kanser ettiler beni indirim olmasa beklemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirim olmasa rahatım da alıcağım oyunlar var parada atmak istemiyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
5 dk aga 5 dk bile değil sildim direk başlattım yok yazıyorum yan hesaptaki iadeye bakıyorlar kanser ettiler beni indirim olmasa beklemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirim olmasa rahatım da alıcağım oyunlar var parada atmak istemiyorum
O zaman bekle yapacak bir şeyin yok desteğe tekrar yaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,381
Üyeler
160,689
Son üye
tugayaydinn1