Starlex
80+ Silver
Lian diye bi çocuk var kanser ya tam bir kanserhangisini banladılar
Lian diye bi çocuk var kanser ya tam bir kanserhangisini banladılar
Yeni hesap açar çok zor değil.Oh be forum sonunda bu çocuktan kurtuldu helal olsun valla ya böyle böyle temizleyecez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apple fanboyluğundan banada errrrkeklik tasliyordu
olayı ne hocam o çocuğun adamada laf atmış biraz sinirlendirmiş galiba adamıLian diye bi çocuk var kanser ya tam bir kanser
Zaten vardı dimi @'SteeL bu herhalde ama forumda zaten çift hesap yasak şikayet edersek o da giderYeni hesap açar çok zor değil.
Olayını bizde anlamıyoz önüne gelene atar yapıyoolayı ne hocam o çocuğun adamada laf atmış biraz sinirlendirmiş galiba adamı
çocuk korkudan marsa ışınlandı galiba ghrnogSen fazla kaşınmaya başladın nerede olduğunu söylesene bi.
Malatya’da yaşadığını buldum. Seni bulucam oğlum öyle anaya bacıya küfür edip bana Allah’a sövdü demekle kurtulmayacaksın. Bekle çocuk sen bekle.
Düğüne gittik kaçırdık. olay bi garipZaten vardı dimi @'SteeL bu herhalde ama forumda zaten çift hesap yasak şikayet edersek o da gider
Olayını bizde anlamıyoz önüne gelene atar yapıyo
Ben o kişi degilim hatta o hesapla pp aynı diye profilimdi degiştirdim.Zaten vardı dimi @'SteeL bu herhalde ama forumda zaten çift hesap yasak şikayet edersek o da gider
Olayını bizde anlamıyoz önüne gelene atar yapıyo
Bu arada forumu iyice mahalle kahvesine çevirdin yakında sende banlanırsın merak etme .Oh be forum sonunda bu çocuktan kurtuldu helal olsun valla ya böyle böyle temizleyecez
Apple fanboyluğundan banada errrrkeklik tasliyordu
Ne banlanacam ya apple fanboyları nedense ölümüne apple savunuyor bak bakalım benim icraatlerime milletle kavgamı ediyorum yoksa yardımmı neyse yaa boşver yine gerilmeyelimBen o kişi degilim hatta o hesapla pp aynı diye profilimdi degiştirdim.
Bu arada forumu iyice mahalle kahvesine çevirdin yakında sende banlanırsın merak etme .
Pp den aynı zannettim zaten kbBen o kişi degilim hatta o hesapla pp aynı diye profilimdi degiştirdim.
Bu arada forumu iyice mahalle kahvesine çevirdin yakında sende banlanırsın merak etme .
İnsanlara sataşmaktan başka vasfın yok , ilgilenmdeigim konuya bile beni etiketleyip arkamdan sallıyorsun , kuyruk acın hala geçmemiş .Ne banlanacam ya apple fanboyları nedense ölümüne apple savunuyor bak bakalım benim icraatlerime milletle kavgamı ediyorum yoksa yardımmı neyse yaa boşver yine gerilmeyelim
Pp den aynı zannettim zaten kb
Siz apple fanboyları neden böylesiniz az önce yine sizden biri ile kavga ediyordum bu forumda sadece apple'ı ölümüne savunan kişilerle tartıştım başka birileri veya başka konuda tartıştıysam at ss lerini buraya erkeklik taslamak kolayİnsanlara sataşmaktan başka vasfın yok , ilgilenmdeigim konuya bile beni etiketleyip arkamdan sallıyorsun , kuyruk acın hala geçmemiş .
O kadar acizsin ki ancak gülücük atarsın .
hiç Kendi düşüncelerini gözden geçirmeyi denedin mi ?Siz apple fanboyları neden böylesiniz az önce yine sizden biri ile kavga ediyordum bu forumda sadece apple'ı ölümüne savunan kişilerle tartıştım başka birileri veya başka konuda tartıştıysam at ss lerini buraya erkeklik taslamak kolay
Çünki apple alınması (gerekmedikçe) en mantıksız cihaz sadece gösteriş cihazı ve marka sırf bu yüzden gidip +10k para ödüyorum şimdi dogruya doğru apple 5 ~ 7 serileri ilk çıktığında alınabilirdi ama artık sadece prestij telefonu oldu almak mantık dışıhiç Kendi düşüncelerini gözden geçirmeyi denedin mi ?
Ölümüne apple kötüleyip samsung övüyorsun.
Evet dogru diger telefonlara göre fiyat olarak daha yüksek ,ama ;Çünki apple alınması (gerekmedikçe) en mantıksız cihaz sadece gösteriş cihazı ve marka sırf bu yüzden gidip +10k para ödüyorum şimdi dogruya doğru apple 5 ~ 7 serileri ilk çıktığında alınabilirdi ama artık sadece prestij telefonu oldu almak mantık dışı