Kara liste kodları internette vs var. Cs, r6s gibi oyunları kara listeye ekle. 100TL civarı kazandım benArkadaşlar Steam Idle Master güvenilir mi?
Hesabım baya değerli vac vs yer miyim diye korkuyom kullanan vs var mı vac yememek bi skntı cıkmaması için kara liste falan varmış galiba güvenilir mi kullanayım mı sizce
Ben kalkıp aga kart düşüreceğim satmak için ama oyuna girmeyeceğim o zaman Steam single boost diye bir uygulama var oradan açıyorum oyunu. Normalde oyun açılmıyor uygulama açık gibi gösteriyor kart vs. kasıyorum genellikle TF2 den oyun içi item için kullanıyorum.saat hilesi nasıl
çokkaç TL kazandın
idle master da aynı şeyi yapıyorBen kalkıp aga kart düşüreceğim satmak için ama oyuna girmeyeceğim o zaman Steam single boost diye bir uygulama var oradan açıyorum oyunu. Normalde oyun açılmıyor uygulama açık gibi gösteriyor kart vs. kasıyorum genellikle TF2 den oyun içi item için kullanıyorum.
Aga idle master da vac ban alma oranı daha yüksek ondan onu kullanmıyorum.idle master da aynı şeyi yapıyor
Uygulama sana para vermiyor ki kart düşürmeye yardımcı oluyor.kaç TL kazandın
knk aynı şeyi yapıyor nasıl daha yüksek olsunAga idle master da vac ban alma oranı daha yüksek ondan onu kullanmıyorum.
Aga kullanım oranları yüzünden. IDLE master kullandığın zaman ben denemek amaçlı yaptım TF2 de oyun içi item düşürmeye çalışırken ceza yedim ondan kullanmıyorum saat hilesi yapınca ceza yemedim.knk aynı şeyi yapıyor nasıl daha yüksek olsun