Neler Yeni

Steam idle master extended başka hesapta kullanmak

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Steam idle master extended uygulamasının ne kadar gözle görülür bir riski olmasa da ana hesabımda kullanıp riske atmak istemiyorum bu uygulamayı telefon numarası e posta falan her şeyi farklı başka bir steam hesabımda yapsam oradan kendime oyun hediye etsem falan kendi hesabım herhangi bir risk altında olmaz değil mi ip ban vac ban veya herhangi bir şey.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,411
İsim
Kaan
Steam idle master extended uygulamasının ne kadar gözle görülür bir riski olmasa da ana hesabımda kullanıp riske atmak istemiyorum bu uygulamayı telefon numarası e posta falan her şeyi farklı başka bir steam hesabımda yapsam oradan kendime oyun hediye etsem falan kendi hesabım herhangi bir risk altında olmaz değil mi ip ban vac ban veya herhangi bir şey.
yeni açtığınız hesaptaki kartları mı ana hesabınıza göndermek istiyorsunuz
eğer öyleyse bir şey olacağını sanmam

Gym Rat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
Ben ana hesabımdada kullandım bi sıkıntı olmadı güvenle kullanabilirsin tabi güvenmiyosan yan hesabındanda kullanabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,467
Üyeler
170,860
Son üye
resitistip
Top Bottom