Neler Yeni

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
0RBİTALİS ve #SELFİE TENNİS adlı oyunu aldım 28tl verdim.kart fiyatları düşerse iyi bir fiyata sahip.2 Saat olmadan iade ediceğim oyunları.Mantıklı mı sizce
Kartlar 2 saati geçtikten sonra düşerse paran çöpe gider çünkü 2 saati geçince iade edemiyorsun.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
42TL bütçe ile kart düşen oyunları alsam tahmini ne kadar olur param ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
OFFFFFF sayende 10 lira düşürdüm, oyunu ne zaman aldığımı hatırlamıyorum yargılamayın :)
Oyun Kaç TL ?

Çok iade etmeyin hocam, çok oyun iade ederseniz belirli bir süre sonra iade hakkınız elinizden alınıyor.
İade hakkı elinden alınırken sınırsız mı gidiyor ?

Son düzenleme:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Net bir şey söylemek çok zor, hangi oyunları aldığına bakıp tek tek edeceğin kârı hesaplamak lazım.
Ancak göz kararı en az 60 TL olur diye düşünüyorum.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Oyun Kaç TL ?

İade hakkı elinden alınırken sınırsız mı gidiyor ?
25 falandı sanırım ama kart 10 lira gözükse bile 2.5 liradan alıcı buldu.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Hiç öyle bir hesap yapmadım ve toplam kârı görebildiğim bir yer de yok ancak 2 aydır uğraşıyorum diyebilirim.
Tahminimce 40-50 TL kazanmışımdır ancak sadece 10 TL ile başladığım için biraz yavaş ilerledim.
Yüksek bütçe ile başlayıp oyunları bir anda alırsanız daha hızlı kâr edersiniz. Ben param oldukça aldım.
hocam mümkünse bütün kar getiren oyunları atar msınız yada bir rehber hazırlarsanız iyi oyun ben 2 gündür bkaıyorum anca 7 tane oyun bulabildim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
hocam mümkünse bütün kar getiren oyunları atar msınız yada bir rehber hazırlarsanız iyi oyun ben 2 gündür bkaıyorum anca 7 tane oyun bulabildim
Önceki sayfalarda Idle Master için satın aldığım oyunları göstermiştim, onlara bakabilirsin.
Ancak her oyun her zaman kârlı olmaz, dolayısıyla yine de almadan önce rehberde gösterdiğim şekilde kontrol et.
Dediğim gibi her oyun her zaman kârlı olmadığı için bir liste de yapmam gerçekten çok zor.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Önceki sayfalarda Idle Master için satın aldığım oyunları göstermiştim, onlara bakabilirsin.
Ancak her oyun her zaman kârlı olmaz, dolayısıyla yine de almadan önce rehberde gösterdiğim şekilde kontrol et.
Dediğim gibi her oyun her zaman kârlı olmadığı için bir liste de yapmam gerçekten çok zor.
buldum hocam attıgınız resmi bütün oyunları teker teker kontrol ediyorum bir arkadaş hentai oyunları önermiş onları da kontrol ettim 10 lira ile aldım şimdiden 7-8 oyun katlayalım sonuçta yaz indirimi iyi değerlendirmek lazım :D

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
2 saati geçtiyse iaden kabul edilmeyecektir, küçük bir ihtimal de olsa kabul edilebilir.
ben iade taleblerini 1.5 saat olmuşken gönderiyorum ortalama 1 saat içinde onaylanıyor ve bekleyen işlemler olarak gözüküyor.Diğer oyunları da bu şekilde yaptım.

Atyxah

80+ Silver
@Emir Aydın kb rahatsız ettim ancak ıdle master mesela steamda 10 oyun olsa hepsini aynı anda mı oynuyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Halen bu işten para yiyen varmı :)
Zamanında 180 adet oyunlu steam için 1 hafta idle bırakmıştım 250 300 arası para gelmişti.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
@Emir Aydın kb rahatsız ettim ancak ıdle master mesela steamda 10 oyun olsa hepsini aynı anda mı oynuyor
Oyunları çalıştırma mantığını tam çözemedim hala. Sadece 1 oyun oynuyor olarak gözüküyor ancak toplama baktığımda kısa sürede bir çok oyun oynamış gözüküyor. Mesela 3 tane oyunu kart düşürmeye bırakıyorum ve 4-5 saatte bitiyor, her bir oyun 3 saat olmuş. Toplamda bu işlem 9 saat sürmeli ancak daha kısa sürüyor.

Top Bottom