Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

Konuda nasıl kâr edip edemeyeceğini anlattım ancak yine de cevaplayayım, hayır kâr edemezsin.
Kâr etmek için ucuz oyunlar seçmen gerekiyor, 5.85 TL'lik oyundan kâr etme olasılığın oldukça düşük.
kartlar pahalı biraz o yüzden sordum

kartlar pahalı biraz o yüzden sordum
Evet kartlar pahalı ancak oyun da pahalı. En pahalı karttan 3 tane düşürsen bile kâr edemiyorsun çünkü oyun 5.85 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dikkat etmemişim kusura bakma

Fly O'Clock
ve
Once in Yaissor oyununa 4 TL vercem mantıklımı yoksa indirime girmelerini mi bekliyim
İndirime girmelerini bekle, kış indirimlerinde yüksek ihtimalle indirime girerler. 2 TL iken de kâr edersin ancak acelen yoksa indirimdeyken almanı tavsiye ederim. Çünkü bu oyunları 1 kere alabiliyorsun, acele edip kâr oranını düşürmek saçma olur.

bu oyunu alsam iyi kar edermiyim
Bence böyle kar etmeyi düşünmeyin bekleyin gerçekten istediğin oyunları al mesela 10 20 oyun aldıktan sonra aç sonra düşer zaten bi en az 20 tl ben öyle yapmıştım tabi sen nasıl istersen öyle yapta.

1.05 TL'ye içerisinde 2 oyun bulunan bir paket buldum. Yani her türlü kâra geçiriyor, zarar etme ihtimaliniz yok.
Şu anda en ucuz kartları düşürseniz bile 1.5 TL kâr edersiniz ki hepsinin en kötü kart çıkması zor bir ihtimal.
Yani biraz bile şansınız varsa rahatlıkla 2-2.5 TL kâr ettirir. Parlak kart düşerse daha da fazla. :)

1.05 TL'ye içerisinde 2 oyun bulunan bir paket buldum. Yani her türlü kâra geçiriyor, zarar etme ihtimaliniz yok.
Şu anda en ucuz kartları düşürseniz bile 1.5 TL kâr edersiniz ki hepsinin en kötü kart çıkması zor bir ihtimal.
Yani biraz bile şansınız varsa rahatlıkla 2-2.5 TL kâr ettirir. Parlak kart düşerse daha da fazla. :)

Çok yararlı teşekkürler hocam hemen alıp başlıyorum idle daddy ile

Hocam böyle başka oyunlarda varsa önerir misin?

Oyunların kart değerleri sürekli değişiyor, anlık olarak kontrol etmenizi öneririm. Ben bir şey öneririm ama 1 gün sonra kartlar çok değer kaybedebilir.
saolun hocam siz yine de önerir misiniz ben kontrol edip alırım

saolun hocam siz yine de önerir misiniz ben kontrol edip alırım
Araştırmam lazım, nihayetinde senin yapman gerekeni yapmış olacağım. Söylediğim gibi 1.05 TL'lik oyunları rehberdeki teknikle kontrol etmen gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,075
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri