Neler Yeni

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Araştırmam lazım, nihayetinde senin yapman gerekeni yapmış olacağım. Söylediğim gibi 1.05 TL'lik oyunları rehberdeki teknikle kontrol etmen gerekiyor.
7 TL civarina 5 oyun aldım kartları sattım 13 TL geldi kartlardan yani 6 TL kar

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Hayırlı olsun. :)
Saolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Akihabara Feel the Rhythm adlı oyunun kartlarını 10 11 tl civarına alıp rozet işlersek çıkma ihtimali en yüksek olan arkaplanın fiyatı 20 tl civarı hemde kartları almak yerine oyunu şuan indirimde 2.5 tl ye alıp kalan kartları alırsak daha ucuza da gelir size de mantıklı ve uygun gelirse eklenebilir konuya

Son düzenleme:

Yasir

80+
Saolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Akihabara Feel the Rhythm adlı oyunun kartlarını 10 11 TL civarına alıp rozet işlersek çıkma ihtimali en yüksek olan arkaplanın fiyatı 20 TL civarı hemde kartları almak yerine oyunu şuan indirimde 2.5 TL ye alıp kalan kartları alırsak daha ucuza da gelir size de mantıklı ve uygun gelirse eklenebilir konuya
Hocam steamde mesela bir oyunun bütün kartlarına sahip olunca arkaplan mı geliyor? Bilmediğimden soruyorum

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Hocam steamde mesela bir oyunun bütün kartlarına sahip olunca arkaplan mı geliyor? Bilmediğimden soruyorum
Hayır sahip olursan işleyip rozet arkaplan falan veriyor internetten bakarsanız rehber tarzı şeyler bulursunuz

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,041
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bir oyunun tüm normal kartlarına sahip olursan rozet işleyebiliyorsun. Rozet işlediğinde de o oyunun sahip olduğu arka planlardan rastgele 1 tanesini ve o oyunun sahip olduğu ifadelerden 1 tanesini veriyor. Her oyunun kendi arka planları ve ifadeleri vardır. Ancak oyunun pahalı bir arka planı veya ifadesi yoksa rozet işlemek yerine elindeki kartları satmak daha mantıklı olur. Çünkü 5 TL harcayıp bütün kartlarını harcadığın rozetten 5 kuruşluk bir arka plan çıkartmak seni zarara sokar.

Yasir

80+
Bir oyunun tüm normal kartlarına sahip olursan rozet işleyebiliyorsun. Rozet işlediğinde de o oyunun sahip olduğu arka planlardan rastgele 1 tanesini ve o oyunun sahip olduğu ifadelerden 1 tanesini veriyor. Her oyunun kendi arka planları ve ifadeleri vardır. Ancak oyunun pahalı bir arka planı veya ifadesi yoksa rozet işlemek yerine elindeki kartları satmak daha mantıklı olur. Çünkü 5 TL harcayıp bütün kartlarını harcadığın rozetten 5 kuruşluk bir arka plan çıkartmak seni zarara sokar.
Anladım teşekkür ederim.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Hocam postal oyunu bedavaya kart düşüren oyunlardan forumlardada diyor düşürüyor diye ama idle master çalıştırmıyor oyunu aynısı dün portal 2 ye olmuştu ama sonradan düzelmişti bu hiç olmuyor

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,041
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam postal oyunu bedavaya kart düşüren oyunlardan forumlardada diyor düşürüyor diye ama idle master çalıştırmıyor oyunu aynısı dün portal 2 ye olmuştu ama sonradan düzelmişti bu hiç olmuyor
Postal oyununu ben de duymuştum ama yanlış hatırlamıyorsam denediğimde bende de kart düşmemişti.
Eskiden kart düşürüyor olabilir, herkes kart düşürmeye başlayınca kart düşürme özelliği kaldırılmış olabilir.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Postal oyununu ben de duymuştum ama yanlış hatırlamıyorsam denediğimde bende de kart düşmemişti.
Eskiden kart düşürüyor olabilir, herkes kart düşürmeye başlayınca kart düşürme özelliği kaldırılmış olabilir.
Anladım hocam saolun peki idle master olmadan altta afk olarak açık kalsa oyunlardan kart düşer mi? Paralı parasız farketmez

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,041
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Anladım hocam saolun peki idle master olmadan altta afk olarak açık kalsa oyunlardan kart düşer mi? Paralı parasız farketmez
Idle Master daha pratik olduğu için hiç kendim açık bırakmayı denemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom