bu arada indirim başlayınca önerdiğiniz oyunlarıda yazabilirsiniz beyler güzel olur.Sağolun hocam. Bf1 bf5 rust mevcut diğerlerini takipteyim. Güzel indirim denk getirirsem kaparım hemen.
güzel oyunlar bekliyorsunuz hocam.wukong god of war ragnorak![]()
fiyatlarıda güzelbu arada indirim başlayınca önerdiğiniz oyunlarıda yazabilirsiniz beyler güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel oyunlar bekliyorsunuz hocam.
gene pahalısekiro indirimi bekleyenler güzel bi indirimde haberiniz olsun.
hocam bende elden ring+dlc indirimi bekliyorum bakalım.fiyatlarıda güzelha birde olurda şans eseri indirime girerse elden ring dlc bekliyorum
sekiro uzun zaman sonra iyi indirime girdi gerçekten ondan öncede dark souls indirimi görmüştüm bakalım bu gece umarım güzel indirimler gelir.gene pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasip olursa dark souls
valla god of war dan sonra %100 bitirdiğim oyun oldu elden ringhocam bende elden ring+dlc indirimi bekliyorum bakalım.
sekiro uzun zaman sonra iyi indirime girdi gerçekten ondan öncede dark souls indirimi görmüştüm bakalım bu gece umarım güzel indirimler gelir.
İSTEK LİSTEM | İNDİRİM BEKLENTİM |
Mafia: The Old Country | Daha oyun çıkmadı |
The Last of Us Part 2 Remastered | Daha oyun çıkmadı |
God of War Ragnarök | İndirime girmesini bekliyorum |
Ghost of Tsushima | İndirime girmesini bekliyorum ama çok çok düşmedikçe almayı düşünmüyorum |
Marvel's Spider-Man 2 | İndirime girmez muhtemelen |
Bodycam | İndirime girer büyük bir ihtimalle ama olmasa da olur |
Low-Budget Repairs | Daha oyun çıkmadı |
Kingdom Come: Deliverance 2 | İndirime girmesini istiyorum ama oyun daha yeni çıktığı için düşük bir ihtimal, daha yeni ilk oyununu bitirdim, aşırı sardı |
Red Dead Redemption | İndirime girer diye düşünüyorum ama olmasa da olur |
ghost of tsushimanın yeri çok ayrıdır hocam bende call of duty rdr2 den sonra bende o gelir
İSTEK LİSTEM İNDİRİM BEKLENTİM Mafia: The Old Country Daha oyun çıkmadı The Last of Us Part 2 Remastered Daha oyun çıkmadı God of War Ragnarök İndirime girmesini bekliyorum Ghost of Tsushima İndirime girmesini bekliyorum ama çok çok düşmedikçe almayı düşünmüyorum Marvel's Spider-Man 2 İndirime girmez muhtemelen Bodycam İndirime girer büyük bir ihtimalle ama olmasa da olur Low-Budget Repairs Daha oyun çıkmadı Kingdom Come: Deliverance 2 İndirime girmesini istiyorum ama oyun daha yeni çıktığı için düşük bir ihtimal, daha yeni ilk oyununu bitirdim, aşırı sardı Red Dead Redemption İndirime girer diye düşünüyorum ama olmasa da olur