Steam indirim cs go icin

slayer32

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar ben sorum olcak steam counter streak yani cs go cs 2 gelmeden indirim gelir mi ?

Bence gelmez kanka hatta daha fazla bile yapabilirler.
Ama bilen vardır belki.

İndirim beklenmesin diye oyunu ücretsiz yapıp seçkin kısmını dlc gibi yayınladılar ama dlc de olmadığı için ben hiçbir şekilde bi indirim beklemiyorum. Ki seçkin bölümü ayrıldıktan yani csgo ücretsiz olduktan sonra da hiç indirim görülmedi kaç yıl oldu zamlar geldi 1 kere bile %5 bile olsa indirim gelmedi. Bence bekleme

Gelmez.

İndirim beklenmesin diye oyunu ücretsiz yapıp seçkin kısmını dlc gibi yayınladılar ama dlc de olmadığı için ben hiçbir şekilde bi indirim beklemiyorum. Ki seçkin bölümü ayrıldıktan yani csgo ücretsiz olduktan sonra da hiç indirim görülmedi kaç yıl oldu zamlar geldi 1 kere bile %5 bile olsa indirim gelmedi. Bence bekleme. Ayrıca dün bir silah kaplaması aldım "M4A4 | Griffin", uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum ve şimdi gerçek dışı bir şekilde mutluyum.

İyi günler. En aktif cs go oyuncularına bile cs 2 indirimi olmayacağından eminim çünkü bu tamamen yeni bir oyun. Envanterin yeni oyun için kaydedilmesine sevindim.

gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,192
Üyeler
186,856
Son üye
Flowaser
Geri