eyvallah hocam çok güzel liste çıkarmışsınAraba Sürme:
iRacing (profosyonel biraz, direksiyon varsa öneririm)
NFS MW 2
NFS Heat
NFS Payback
Forza Horizon 4
My Summer Car (tam araba oyunu değil fakat sarıyor bence)
CarX Drift Racing Online
Car Mechanic Simulator 2021
Car Mechanic Simulator 2018
BeamNG Drive (bütçe 2 dolar artarsa)
Shooter:
Battlefield V
Battlefield 1
Metro Exodus
Far Cry 5 (Oynamadıysan kesinlikle öneririm 47,99 dan 4,79 dolara inmiş.)
Payday 2 (banka soymaca)
Hitman Absolution
Fallout 4
theHunter: Call of the Wild
DOOM Etarnal
Diğer:
Stardew Valley
The Survivalist
Gold Mining Simulator (eskiden baya oynuyordum bir ara bakayım dedim gözüme hoş gelmedi belki, önceden oynadığım için ama HARİKA oyun)
The Long Dark
Cities: Skylines
Terraria
Garry's Mod
Subnautica
Liar's Bar
Fallout 76
Korku:
Escape The Backrooms (Escvape together değil. escape together çok kısa bu 10 saat sürüyor)
Lethal Company
Content Warning
Dead Signal
daha aklıma başka bişey gelmedi fakat korku kategorisi derin araştırılırsa başka oyunlar bulunabilir.
(2-3 tanesi hariç hepsi 8 doların altında)
nfs payback nfs ler arasında en iyisi bana kalırsa forza 4 tende iyiAraba Sürme:
iRacing (profosyonel biraz, direksiyon varsa öneririm)
NFS MW 2
NFS Heat
NFS Payback
Forza Horizon 4
My Summer Car (tam araba oyunu değil fakat sarıyor bence)
CarX Drift Racing Online
Car Mechanic Simulator 2021
Car Mechanic Simulator 2018
BeamNG Drive (bütçe 2 dolar artarsa)
Shooter:
Battlefield V
Battlefield 1
Metro Exodus
Far Cry 5 (Oynamadıysan kesinlikle öneririm 47,99 dan 4,79 dolara inmiş.)
Payday 2 (banka soymaca)
Hitman Absolution
Fallout 4
theHunter: Call of the Wild
DOOM Etarnal
Diğer:
Stardew Valley
The Survivalist
Gold Mining Simulator (eskiden baya oynuyordum bir ara bakayım dedim gözüme hoş gelmedi belki, önceden oynadığım için ama HARİKA oyun)
The Long Dark
Cities: Skylines
Terraria
Garry's Mod
Subnautica
Liar's Bar
Fallout 76
Korku:
Escape The Backrooms (Escvape together değil. escape together çok kısa bu 10 saat sürüyor)
Lethal Company
Content Warning
Dead Signal
daha aklıma başka bişey gelmedi fakat korku kategorisi derin araştırılırsa başka oyunlar bulunabilir.
(2-3 tanesi hariç hepsi 8 doların altında)
ekibin varsa outlas 3 yada sons forest ta güzel oynanabilir ama ark varsa aynı şekilde phasmobiada öyle detroit becoma human var macera oyunu güzel bana kalırsaArkadaşlar hazır steam indirimi gelmişken oyun alma vakti geldi şöyle güzel indirime girmiş oynanabilecek güzel oyunlar önerebilir misiniz?.
nfs ve forza karşılaştırılacak oyunlar değil. Aynı tür değiller, ama ikiside ayrı ayrı güzel oyunlar.nfs payback nfs ler arasında en iyisi bana kalırsa forza 4 tende iyi
rica ederim, mesajımdaki rapor kısmından en iyi cevap olarak işaretlersen sevinirimeyvallah hocam çok güzel liste çıkarmışsın
bf 1 var aga yüklerimde oynamayı beceremiyom diğer dediğin oyunun mantığı nebf 1 yada sea of thieves alinda oynayak la
bf1 sarmadı benı bf 2042 daha ıyı gelıyor banabf 1 var aga yüklerimde oynamayı beceremiyom diğer dediğin oyunun mantığı ne
indirimde almayı dusunuyom bende 2042 iyi mi? oynarız berbaerbf1 sarmadı benı bf 2042 daha ıyı gelıyor bana
bf1de kım kıme vuruyor kım nerden sıkıyor anlasılmıyor grafık ve yenılık olarak bf 2042 cok daha ıyı bence
ben fazla fps oyuncusu degılım yaklasık 50 saatım var ama bf1den bence daha ıyı fıyatı nekadar bu arada epıcden almanı tavsıye ederım daha ucuz olabılır belkıindirimde almayı dusunuyom bende 2042 iyi mi? oynarız berbaer
4 dolar küsürlüben fazla fps oyuncusu degılım yaklasık 50 saatım var ama bf1den bence daha ıyı fıyatı nekadar bu arada epıcden almanı tavsıye ederım daha ucuz olabılır belkı
epicte 500 lerdeben fazla fps oyuncusu degılım yaklasık 50 saatım var ama bf1den bence daha ıyı fıyatı nekadar bu arada epıcden almanı tavsıye ederım daha ucuz olabılır belkı
150 tl raaht alınır bf1 ucuzsa oda alınır ikisinide deneyimlemiş olursun (bütçen varsa ikisinide alıp denemeni tavsiye ederim )4 dolar küsürlü
Mesaj otomatik birleştirildi:
epicte 500 lerde