Steam indirimlerinden hangi oyunu seçmem daha iyi olur

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
424
arkadaşlar nier automata ve heavy rain düşündüm yada assasins creed mirage heavy rain alıcam sizce hangisini seçmem daha iyi olur 15 dolar var şuan steam hesabımda

arkadaşlar nier automata ve heavy rain düşündüm yada assasins creed mirage heavy rain alıcam sizce hangisini seçmem daha iyi olur 15 dolar var şuan steam hesabımda
Detroid: Become Human oynadıysanız Heavy Rain'i sonra oynasanız da olur gibi. Oynamadıysanız Detroid oynayın bence öncelikle.

Nier vs Mirage = Kazanan Mirage olur. Nier biraz overrated bir oyun. Epey farklı türler birde.

heavy rain şuan epicte 14 lira. eğer epic karşıtlığınız yoksa orayı öneririm. boşuna steame 100 liradan fazla vermeye gerek yok

Detroid: Become Human oynadıysanız Heavy Rain'i sonra oynasanız da olur gibi. Oynamadıysanız Detroid oynayın bence öncelikle.

Nier vs Mirage = Kazanan Mirage olur. Nier biraz overrated bir oyun. Epey farklı türler birde.
Quantic Dream oyunlarını oynadım detroit beyond two souls heavy rain oynamamıştım bir onuda deneyim diye düşündüm

detroit 40tl heavy rainde 14l. bence epicden alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

detroit net oyna
Quantic Dream oyunlarını oynadım detroit beyond two souls heavy rain oynamamıştım bir onuda deneyim diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,614
Üyeler
184,654
Son üye
sedat771
Geri