I Auditore I
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Csgodan düşen itemleri satıp Assassins Creed Brotherhood & Revalations alma niyetim var hadi hayırlısı.
Hayir sorunlu değil. Iade ediyorlar paranı ama bence batmana harcamana değmez. Yinede sen bilirsinoo çok iyiymiş hiç oynamam kanka indirimler bitene kadar beklerim gözüme kestirdiğim bir şey olursa iade ederim.
A bir de şey iade süreci sorunlu değildir inş hiç tecrüben var mı o konuda?
tamamdır dostum çok teşekkür ederim. Batman konusunda da beğenmiştim ama envanterde kalsın biraz daha izlerim olmazsa onu da iade ederim. Tavsiyeni değerlendireceğim.Hayir sorunlu değil. Iade ediyorlar paranı ama bence batmana harcamana değmez. Yinede sen bilirsin
Para yoq kiBiliyorsunuzki Steam Yaz İndirimleri Bugün Saat 20.00 da başlıyor. YAklaşık 1 buçuk saat var, kimler bekliyor acaba indirimi ben gelir gelmez fh4 e yapışacağım sizin yapişacaginiz bir oyun var mıdır?
niye önermessiniz hocam? ben standart olanı almayı düşünüyordum.Steam'de 1 kere indirime girdi sadece. Ultimate 90 liraya kadar. Standart ise 60 liraya kadar düşüyor. Ancak Standart ı asla önermem.
Sanırım baya bi araç ve harita paketi varmışniye önermessiniz hocam? ben standart olanı almayı düşünüyordum.
Onun için ultimateyi öneriyorlarSanırım baya bi araç ve harita paketi varmış
evet var ama bütçem o kadar yok ne yazıkki. başka oyunlarda alacağım çünkü.Sanırım baya bi araç ve harita paketi varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun için ultimateyi öneriyorlar