Neler Yeni

Steam indirme hızı sorunu

Yagzicem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yağız Cem Çetin
Steamda bi oyun indirmesini başlatiyorum normalde indirme hizi 21-23 mbit/sn arasi gidip geliyo. Bir sure sonra indirme hizi 900 kb/sn 1mbit/sn dusuyo ve oyle kaliyo indirme bolgesini degistirip yeniden baslatinca duzeliyo hiz bi sure sonra yine ayni oluyor. böyle yeniden başlatarak indirmeyi bir sekilde tamamlasam bile indirme dosyalari eksik diyo bozuk indirme diyo oyunu açamıyorum. Çözümü var mı bunun? Bu arada epic gameste normal indiriliyor bi sıkıntı olmadan

hamzaersoy

80+ Bronze
ortada bi bozukluktan ziyade dalgalanma var gibi sanki, bütün cihazların bağlantısını kesip denedin mi hiç

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
modeme reset at

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
PoopKiller
İlgilendiği Kategoriler
Tahri, Fortnite Battle Pass, Beleş Oyun, Ucuz Eşyalar, Komik Bıyıklı Ressamlar.
Steam
zenciarap31_az (valla anlamını bilmiyordum vehalenbilmiyom
Discord
endermal10
Steamda bi oyun indirmesini başlatiyorum normalde indirme hizi 21-23 mbit/sn arasi gidip geliyo. Bir sure sonra indirme hizi 900 kb/sn 1mbit/sn dusuyo ve oyle kaliyo indirme bolgesini degistirip yeniden baslatinca duzeliyo hiz bi sure sonra yine ayni oluyor. böyle yeniden başlatarak indirmeyi bir sekilde tamamlasam bile indirme dosyalari eksik diyo bozuk indirme diyo oyunu açamıyorum. Çözümü var mı bunun? Bu arada epic gameste normal indiriliyor bi sıkıntı olmadan
steam sıkıntılı nedense başka uygulamalarda tavan yaparken indirme steamda 0 mb (epic rizz) artık oyun alcaksan epicden alsan daha mantıklı (öznel)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,374
Üyeler
161,040
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom