Steam kapatılmalıdır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Olsun kardeşim biz dolarla mı maaş alıyoruz yapsın 100 lira alsın millet. Ama mesele Erdoğan'ı devirmek. Vallahi yedirmeyiz ☝️
Öyle yapınca da yabancılar TR'den hesap açıp öyle satın alıyor. Bağımsız oyunlar bile 15-20 dolar onlarda bize gelişi örnek veriyorum dead cells 40 TL'di 2 küsür dolar. Yabancılar böyle yaptığı için oyun yapımcıları da haklı olarak zam yapıyor. Steam zaman yerel fiyatlandırma önerisinde bulunur ama sonuç olarak yayıncı ne derse o

Yapma hocam şikayet etme lütfen! Steam kapatılırsa ben nerden oyun oynarım :cry:

Fiyata bak be kardeşim. Milleti dünyanın en ucuz ve ulaşılabilir zevklerinden bile mahrum bırakıyorlar. Steam ivedilikle ve derhal kapatılmalıdır. CİMER'e ilk şikayeti ben yazıyorum. Bu kan emici oyun firmalarından kurtulmalıyız.
Hocam güncel dolar kurundan haberin yok galiba.
2018 demi kaldın sen ?
Screenshot_20221209-094109_Chrome.jpg

Kardeşim bizim yerli ve milli oyun platformumuz Sağlamindir var oradan alışveriş yapalım ki ülkemiz kalkınsın. ☝️
Hayırrrrrrrrrrrrr Steam kapatılmasın şikayeti geri çek lütfen

Fiyata bak be kardeşim. Milleti dünyanın en ucuz ve ulaşılabilir zevklerinden bile mahrum bırakıyorlar. Steam ivedilikle ve derhal kapatılmalıdır. CİMER'e ilk şikayeti ben yazıyorum. Bu kan emici oyun firmalarından kurtulmalıyız.
Sen önce gitte "siz bu kardeşimize yetkiyi verin" diyen adamı şikayet ette sonrasını düşünürüz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri