Neler Yeni

Steam kartınız geçersizdir hatası

Ps4cü35

80+ Bronze
Selamlar steamde oyun almak istediğimde kartınız geçersizdir hatası veriyor Steam.
Kartım Vakıfbank kartı yani daha önceden alıyordum fakat bu dolar muhabbeti geldikten sonra bu hatayı vermeye başladı bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim

xTURANN

80+ Silver
Banka onay vermiyor olabilir, karttan dolar olarak çekmeye çalışıyordu diye hatırlıyorum.

xTURANN

80+ Silver
Karttan dolar olarak çekebilmesi için ne kullanabiliriz ki
Dolardan TL'ye çevirip bankadan çekiliyo ya da banka direkt dolar talebi görüp tl olarak ödüyordur o kısmı tam bilemem de Steam'de dolar olduğu için banka onay vermiyor olabilir.

Başka bir sebepte oyunun fiyatı olabilir. 2 - 3K Civarıysa ve Bu satın Alım Oyun olarak gözüküyorsa banka red verebilir.

Hanaz

80+ Gold
Selamlar steamde oyun almak istediğimde kartınız geçersizdir hatası veriyor Steam.
Kartım Vakıfbank kartı yani daha önceden alıyordum fakat bu dolar muhabbeti geldikten sonra bu hatayı vermeye başladı bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim
Bankwyı ara de böylr böyle geçer yada sen 1 rakamı yanlış yazmışındır

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bankwyı ara de böylr böyle geçer yada sen 1 rakamı yanlış yazmışındır
Alakası yok 2-3 tane kartla denedim arkadaşım da denedi onu da onaylamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolardan TL'ye çevirip bankadan çekiliyo ya da banka direkt dolar talebi görüp tl olarak ödüyordur o kısmı tam bilemem de Steam'de dolar olduğu için banka onay vermiyor olabilir.

Başka bir sebepte oyunun fiyatı olabilir. 2 - 3K Civarıysa ve Bu satın Alım Oyun olarak gözüküyorsa banka red verebilir.
Yok be 4$ forza almaya çalıştık olmadı neyse assetto corsa oynarız

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
murat
kartın yd alışverişine kapalı olabilir ya da troy olabilir

newaziz

80+ Bronze
Troy kartı ise çekmez. Steam cüzdan kodu satın alabilirsin.

EDON1S'1

80+
dolar olarak çeker ama karttan türk lirası olarak çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:

internet alışverişi açık olup olmadığını kontrol et

Top Bottom