AGUMBA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,132
Aynen öyle kardeşim varya insansı illa harama sevk ediyorlar böyle bir şey olamaz bu nedir yaKul hakkı olmasa zırnık para vermem bende gardaş
Aynen öyle kardeşim varya insansı illa harama sevk ediyorlar böyle bir şey olamaz bu nedir yaKul hakkı olmasa zırnık para vermem bende gardaş
Hayır zamlanmaz, epic daha geç zamlıyor.eğer steam zamlanırsa epic games de zamlanır mı
ben dlc alacağım ama oyunun aslı epic gameste, steam yaz indirimleri bitince epic games indirimleri başlıyor
Aynen böyle yaptım, gamepassimide aldım 2-3k gitti ama bidaha oyun falan almak yokBence bu yaz indirimi bitinceye kadar ne var ne yok sepete ekleyip satın alalım ondan sonra da bir daha steam mağazanın yüzünü açmayıp defolup gidelim.
Aynı oyun. 5 al yetertürkiye cennet forza 4 ve 5 alcam ve legends sonra steam silicem kısayolu
Ben hep korsan indiriyorum fiyatların fazla olması benim suçum değil ya.Kul hakkı olmasa zırnık para vermem bende gardaş
Katılıyorum hatta örnek vereyim green hell kur güncellemesi yaptı 200 küsür olmuştu 1 ay sonra tekrar 24 liraya düşürdü oyunu fakat her şekilde oyunlar zamlanacak. Video sahibi toksit kitleye hitap ediyor tonundan belli.Video içeriği saçma. Bir firma kendi oyununu istediği fiyattan çıkarabilir. Steam sadece kendi belirlediği tavsiye edilen kurla bir fiyat önerir, yapımcı bunu uygulamak zorunda değildir.
5 alayım ama 500 tl yeni kur mu buAynı oyun. 5 al yeter
nasıl yani 1 dolar 200 tl miKatılıyorum hatta örnek vereyim green hell kur güncellemesi yaptı 200 küsür olmuştu 1 ay sonra tekrar 24 liraya düşürdü.
Yeni kur değil5 alayım ama 500 TL yeni kur mu bu
Post automatically merged:
nasıl yani 1 dolar 200 TL mi
Kapsüller kar ettirse bile şu an aldığın oyunlaeı kar sonrası alamayabilirsinYav paramı ful kapsüllere verdim ama para kalmadı.
o zaman aayım hemenYeni kur değil