Neler Yeni

Yardım Steam Kütüphaneme Benden Habersiz 108 Oyun Eklenmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Keko/kedi 3000
Yaklaşık 10dk önce steam kütüphaneme baktım oyunum inmiş mi diye (inen oyun soma "korku oyunu") baktığımda ise benden habersiz 108 oyun eklenmiş sanırım bazıları inmiş çünkü C diskinde boş 105 gb vardı yaklaşık. Şüphelendiğim şey ise bu sabah indirmeye çalıştım crack ELDEN RING.

Ekler

• resim_2022-03-20_015906.png
    resim_2022-03-20_015906.png
    92.2 KB · Hit: 143

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Miss Gibi Beleş Oyun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Keko/kedi 3000
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesap bilgilerini değiştirdin değil mi? Ve format atmanı öneririm. 😞
Virüs taraması yaptım virüs çıkmadı (ne kadar doğru bilemiyorum çünkü defender bir keresinde yaptığım oyunu virüs olarak görüp silmişti ondan çok güvenmiyorum) hesap bilgilerini şimdi değiştiriyorum. format işini yarın yapabilirim çünkü çok fazla dosya var ve atacak yerimde yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Miss Gibi Beleş Oyun.
o da var

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Virüs taraması yaptım virüs çıkmadı (ne kadar doğru bilemiyorum çünkü defender bir keresinde yaptığım oyunu virüs olarak görüp silmişti ondan çok güvenmiyorum) hesap bilgilerini şimdi değiştiriyorum. format işini yarın yapabilirim çünkü çok fazla dosya var ve atacak yerimde yok.

o da var
Ciddiyete Gelirsek.

Bilgisayarınızı Kaspersky İle "Tam Tarama" Yapın.
Daha Sonra Steam Şifrenizi Ve Ekstradan Mail Adreslerinizinde Şifrelerini Değiştirin Google AutoChecker Kullanmıyorsanız Hesaplarınızı Bağlayın.
Ve Birdahaki Sefere Her Önünüze Gelen Yerden Bir Şey İndirmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Keko/kedi 3000
Ciddiyete Gelirsek.

Daha Sonra Steam Şifrenizi Ve Ekstradan Mail Adreslerinizinde Şifrelerini Değiştirin Google AutoChecker Kullanmıyorsanız Hesaplarınızı Bağlayın.
Cevabınız için çok teşekkürler. Telefondan steam hesabıma giriş yaptıktan sonra kütüphanedeki oyunlar eskisi gibi aynı yani bi ekleme vs. olmamış. Sanırım virüsten değil. Razer synapse 3'ten cps macro ayarlamıştım (saniyede 90 basıyordu yaklaşık) hypershift ile kullandığım için kapatamadım çok fazla uygulama program açılınca bilgisayar otomatik yeniden başladı zaten. yani acaba bu oyunlar öyle mi eklendi diye düşünüyorum ama her türlü diğer cihazlarda da görünürdü. Sanırım steam'in bir açığı.

Ciddiyete Gelirsek.

Ne yapalım ya oyun 600tl veremiyoruz. Mecbur denedim Elden Ring başka yerde crack bulamadım. Ama 600tl vermeyeceğim diye de ssd'den olabilirdim.

BeKo'O

80+ Silver
Format atın ve steam şifrenizi (mümkünse e-postayla beraber) değiştirin.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Pcnizin tam güvenlikli olduğundan emin olana kadar temizleyin yada önemli veri yoksa bir format atın derim. Artından şifre ve mail değiştirip steamguard ı kullanmaya başlayın ki başınıza bu tarz durumlar gelmesin. Ayrıca eklenen oyunların tarafınızdan satın alınmadığını steam e iletin ki hesabınız illegal şekilde alınmış ise oyunlar ondan dolayı banlanmasın.

ulboli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ulaş Işık
Aile görünümü açmış olabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0